פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים יש ברשותי מערכת 5.1 על הבאס יש את השליטה לרמקולים הקדמיים האחוריים הבאס והרמקול המרכזי (שכחתי את שמו) (כל הרמקולים נשלטים על ידי פנציומטרים) שאלתי היא האם אני יכול לעשות מקלט אינפרא אדום שיוכל לשנות את עוצמת הקולאו שיש איזה מקום שיכול לעשות לי את זהתודה
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים יש כאן בחור בפורום השם משתמש שלו הוא Nadi הוא כתב מדריך איך לבנות מקלט אינפרה אדום למחשב תדבר איתו אולי הוא יודע למרות שזה נראה לי קצת יותר מסובך, יש לו דיון שהוא פתח מעלייך שלח לו הודעה לפרטי.
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר הוא לא מבין כלום הוא סתם העתיק את זה מאיזה אתר וגם אז הוא לא העתיק נכוןאבל אם יש מישהו אחר שיכול לעזור לי אודה לווגם אם זה מסובך אודה לכם אם תגידו לי שזה אפשרי מבחינה תיאורטית
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים הוא לא מבין כלום הוא סתם העתיק את זה מאיזה אתר וגם אז הוא לא העתיק נכון > > >תגיד,אתה לא חושב שאתה חוצפן???
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים יש אפשרות דיי פשוטה אבל לא למישהו שלא התעסק עם אלקטורניקה(מה שאני משער שאתה)אם אני לא טועה יש נגד משתנה שאת ההתנגדות שלו אפשר לקבוע בעזרת מספר בינארי או שאתה יכול לחבר לכול פוטנצימטר(נגד משתנה רגיל) מנוע שיזיז ועם דיקודר של קוד של האיפרה ועוד כמה ציפים ולבנות משדר זה דיי אפשרי אבל לא כל כך פשוט
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר כמה אתה משער שיעלה לי לתת את זה למישהו שמבין בזה?זה די חשוב ליתודה שעזרת לי
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אני חושב שאתה ממש חוצן חביבי וכדאיי לך פעמיים לפני שאתה מעליב ומשמיץ אנשים בפומבי ..........אין לך שום זכות לגנות את נדב ולטעון שאין לו ידע באלקטרוניקה @Nadi@ הוא לא מבין כלום הוא סתם העתיק את זה מאיזה אתר וגם אז הוא לא העתיק נכוןאני לא מנהל ולא קרוב להיות אחד אבל אם תמשיך בגישה כזאתי אתה לא תישאר כאן פעיל להרבה זמן , דבר ראשון אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום ולשמור עליהם ולא אתה תורחק
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מחבר אני מציע לך להירגע כשאתה מדבר עם ראש העיראבל יודע מה בגלל שאתה נשמע לי נחמד אני יביא לך שקל, טוב?
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים חלאס!114508534 אני מאמין שנדב ראה את הת'רד והוא יכול לדבר בשם עצמו.aaa111 יכלת להגיד דברים בצורה יותר נורמלית ולא לקבוע מי יודע מה.תחזרו לנושא או שגם זה ינעל!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.