עבור לתוכן

NEC ND3500 כדאי?

Featured Replies

פורסם

הצורב נמצא בזיגזג,האם הוא שווה? (מבחינת איכות הצריבה)

כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות צורב שיהיה לו אפשרות לDL בעתיד (מחירי הדיסקים עדיין יקרים לאללה אבל בסופו של דבר הם ירדו) ועם מהירות 4X עכשיו זה כבר יותר נורמלי.

אני לא צריך DVD-RAM ואני יודע שלצרוב במהירות 16X אני עדיין לא יכול.

מה אתם אומרים?

פורסם

אמממ שמע, אם אין לך צורך ב DVD RAM אז לדעתי הצורב הזה יכול להוות שיקול גדול מאוד.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע,אבל רציתי לדעת את ההתרשמויות ממנו (למרות שהוא ממש חדש).

פורסם

גם אני שוקל לקנות אותו.....

איך זה יכוללהיות שאין לו DVD-RAM?????

כאילו הוא לא יכול הפעיל סרטי DVD???

פורסם
  • מחבר

DVD-RAM לא קשור לצפייה בסרטי דיוידי,אני מציע שתחפש בפורום קצת אינפורמציה על הפורמט הזה,דובר עליו רבות.

פורסם

אני לא מבים כלום מהאשכולות בחיפוש... מישהו יכוללהסביר לי בשתי שורות מהז ולמה אני צריך את זה?

פורסם

אני לא מבים כלום מהאשכולות בחיפוש... מישהו יכוללהסביר לי בשתי שורות מהז ולמה אני צריך את זה?

מפי integral באשכול הראשון בפורום. תקרא את כולו כשיהיה לך זמן, תלמד ממנו הרבה.

"RAM זה RANDOM ACCESS MEMORY. בדיוק כמו ה HD שלך או הזיכרון במחשב. ניתן לגשת ולכתוב\למחוק בכל נקודה על הדיסק. DVD RAM מתפקד בדומה ל HD חיצוני (להבדיל במהירות). DVD RW אינו RAM ולכן כדי לכתוב מחדש אתה צריך למחוק את כולו ואז לצרוב מחדש. אתה לא יכול להעביר אליו כך סתם קובץ (כמו ב HD). אורך חיים תיאורטי של DVD RW הוא 1000 שכתובים ושל DVD RAM כ 100,000 שכתובים. השימוש העיקרי של DVD RAM הוא לגיבויים ועריכת סרטים מקצועית. רוב נגני וצרבי ה DVD לא מכירים פורמט שזה ולכן אינו ממש מתאים לצורב הסרטים הביתי."

פורסם

אה אז מה אני צריך את זה...??

סבבה אני קונה את הנק 3500 בראש שקט...

פורסם
  • מחבר

אכשיו ראיתי שהפיוניר 108 הוא אותו מכיר כמו ה NEC אבל יש לו תמיכה בפלוס RW וב RAM(בעתיד)...יא אללה תמליצו לי בבקשה :)

פורסם

אחרי שני ביקורות שליליות עליו לא יכול להמליץ ::)

פורסם
  • מחבר

איפה ראית ביקורות שליליות עליו?

לא משנה מצאתי :P

פורסם

אכשיו ראיתי שהפיוניר 108 הוא אותו מכיר כמו ה NEC אבל יש לו תמיכה בפלוס RW וב RAM(בעתיד)...יא אללה תמליצו לי בבקשה :)

*מחיר

ואיפה ראית אותו באותו מחיר? בזאפ הוא מינימום 100 שקל מעל - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35765&gsid=10-4

ביתניים גם על הNEC אין ביקורת מלאה מעבר לתגובה בפורום

פורסם
  • מחבר

איפה ה NEC הכי זול? בזאפ הוא לא נמצא :-\

פורסם

נכון, כי 2 האתרים שהוא קיים בהם (לוג'יק וזיגזג) לא נמצאים בזאפ, וגם הוא התווסף לזיזגזג רק בגלל בקשה של משתמש מכאן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים