פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים יש לי את המשחק(מי שיודע איך שיסתום ומי שלא יודע שלא ישאל ) ויש לי לינוקס הרצתי את זה בעזרת CEDEGA וזה עובד!!! אני משחק את זה על 1280*1024 לא יודע איזה הגדרות אבל זה ממש מרשים וזה על מעל 30FPS כי זה לא נתקע הדבר היפה הוא שHALF LIFE 2 מזהה את הכרטיס מסך שיש לך ומרנדר עם DIRECTX לפי הכרטיס שלי אצלי הוא רינדר עם DX6 (קצת מוזר אבל הוא יודע) וזה נראה בידיוק כמו בתמונות ברחבי האינטרנט מדהים!! שתבינו המפרט שלי הוא: p4b 2.4ghz ecs pvaxd266 512mb pc2100 266mhz GeForce MX440 64mb זה פשוט מדהים זה הרבה יותר טוב מDOOM3 ולא צריך מחשב חזק וזה עובד בלינוקס(אמנם עם CEDEGA אבל זה עובד(גרסה אחרונה 4.0.1-1 )) ולמי שישאל מה מטרת התראד זה להגיד שHL2 שיצא יעבוד בלינוקס פשוט מדהים ד"א גם CSS עובד הרבה יותר טוב מהמקורי
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים יש לך את המשחק? שלך אותו ל- Valve אני בטוח שהם יהיו שמחים לסיים אותו כבר
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים סליחה שאני סוטה מהנושא, אבל יש לך אולי מושג אם אפשק להפעיל גם את המשחק CALL OF DUTY על לינוקס?מנדרייק 10.
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר כן יש לי אותו ואני משחק בו גם(טוב סימתיי אותו משחק אדירר) באותו הפצה משלך מנדרייק 10 האדירה יש לי AAO COD HL2 CSS CS:CZ DOOM 3 וזהו כולם עובדים עם CEDEGA הגרסה האחרונה אם יש לך שאלות או משהו שלח לי בפרטי או תפתח פוסט חדש אני ישמח לענות לך
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אתה רציני? CS:CZ עובד על לינוקס??? ??? ??? חשבתי שמשחקי רשת לא עובדים על לינוקס מה זה יותר טוב מהמקורי? זה אחד הדברים שמנעו ממני לעבור ללינוקס הקטע של המשחקים (יש לי ניסיון מועט עם לינוקס..) ומה זה CEDEGA? ??? :-[ תודה :)
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים CEDEGA או בשמו הקודם WineX זו תוכנה המאפשרת הרצת משחקי DirectX על גבי לינוקס. אגב, WINE = Wine Is Not an Emulator, וה- X זה ל DirectX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.