פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים יש לי מדיות לא מוכרות וקניתי טוש מרקר ב 2 שקל, המוכר אמר לי שזה טוב לדיסקים וזה גם לא נמחקהאם המרקר יכול להרוס את הדיסק?
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים כן בהחלט.תשתמש בטוש טוב על בסיס מים ולא על בסיס סולוונט (ממיס) כי אחרת תוכל להרוס את ציפוי הלכה מלמעלה.
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים מחבר כבר קניתי והשתמשתי... כתוב עליו Permanent Instant Dry Waterproof זה לא טוב? ומקסימום כמה זמן הדיסק יחזיק בלי בעיות כמובן..?
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים מחבר היה לי אחד שעולה 5 ;Dלא יכולתי לקנות אחר כי החנויות היו סגורות ורק החנות היחידה שהייתה פתוחה קניתי את זהוגם הכונן שלי היה במצוקה, הוא דרש "פנה מקום"!
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים חחח... אם האיכות של הדיסקים עצמם טובה אז גם טוש עם סולוונט לא בהכרח יהרוס. קנה אחד טוב, זה יחזיק לך כמה שנים.
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים מחבר הדיסקים לא מוכרים אז כנראה שהם באיכות לא משהו אבל אני צורב עליהם משחקים, וכמו שאתם יודעים משחק בערך אחרי שנתיים לא משחקים בו (תלוי איזה) אבל בכללי הדיסקים יחזיקו 5 שנים בערך?כי אחרי 5 שנים של המשחקים האלה זה עולם אחר לגמרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.