עבור לתוכן

האם קנייה של ספק כח ג'נרי 500W של KSP יהווה סיכון ממשי למערכת הזאת:

Featured Replies

פורסם

שלום כנראה אני קונה מחשב השבוע מKSP הבעייה העיקרית היא המארז.. אז כנראה אני לוקח את הCOMPUCASE CI-6919 אצל KSP הוא בא עם שני מאווררים לא אחד.. הבעייה היא בספק אני כנראה לוקח זיכוי על הספק שבא עם המארז וקונה ספק ג'נרי של KSP 500W המוכר אמר לי שהספק הזה יחזיק את המערכת:

Amd 64 3000+

Epox kda3J

Leadtec 6800GT

אני חושב שהוא דיי אמין אבל אני חושש... אם אפשר דעות והמלצות אני יודה..

הסיבה לזה שאני לא לוקח ספק כח מחנות אחרת ונותן לKSP להרכיב היא משום שגם צריך לשכנע את KSP או לשחד אותם ::) כי הם לא מתקינים מחשבים בלי הספק כח שלהם.. וגם בגלל שאני רוצה שכל האחריות תהיה תחת קורת גג אחת חוץ מה LEADTEC 6800GT שזה משהו מיוחד שאני לוקח מזיגזג

תודה מראש

פורסם

שמע אני עדיין לא קניתי ספק לא ג'נרי בחיים שלי ויש עוד הרבה כמוני(רוב מדינת ישראל) אני יכול להגיד לך דבר אחד אם יש לך כסף למערכת כזאת מפוצצת עדיף שתקנה כבר ספק ברמה תשקיע את ה300 שקל באיזו חברה שאתה יודע שהיא לא תשרוף לך את המחשב מה גם שספק ג'נרי 500 הוא לא באמת 500.

פורסם

ספקי כוח ג"נריים מספקים הרבה פחות ממה שרשום עליהם,ואני בספק שהוא יחזיק את מה שאתה מתכנן לקנות

אמין הוא בהחלט לא

אל תתיחס למה שהמוכר אומר,לא חסר מוכרים שאומרים הכול רק כדי לשכנע

ורוב המוכרים לא מבינים הרבה בחומרה

פורסם
  • מחבר

לא קראת את כל ההודעה שלי?!

הייתי מת לקנות ספק יותר איכותי אבל אני לא רוצה להתחיל להסתובב ולהתרוצץ מתי שהמחשב נהרס ובעצם מה אכפת לי אם ישרף לי הספק או משהו מהמחשב כל עוד יש לי אחריות אני לא פוחד ואולי אני יחליף בעוד שנה וחצי שנתיים לספק יותר איכותי אני לא מתכנן אוברקלוק רציני חוץ מלכרטיס מסך.. (וגם זה לא בטוח)

פורסם

קראתי את כל ההודעה שלך,אפשר להרכיב בחנות אחרת

תראה בסך הכול שאלת וענו לך,בסופו של דבר ההחלטה היא שלך

אם אתה רוצה קח תספק הזה רק אל תתלונן אם ישרוף לך חלקים או לא יחזיק תמפרט

כרגע אתה אומר שלא אכפת לך בגלל האחריות אבל תאר לך נניח הספק כוח יחזיק בצורה גבולית ופתאום יום אחד ישרף.. מתי שספק ג"נרי נשרף הוא שורף עוד דברים ואולי ישרוף לך תדיסק קשיח כן יש אחריות,אבל תאבד הרבה דברים חשובים

פורסם
  • מחבר

רון אחי ההודעה הייתה Farkash

שמע אני עדיין לא קניתי ספק לא ג'נרי בחיים שלי ויש עוד הרבה כמוני(רוב מדינת ישראל) אני יכול להגיד לך דבר אחד אם יש לך כסף למערכת כזאת מפוצצת עדיף שתקנה כבר ספק ברמה תשקיע את ה300 שקל באיזו חברה שאתה יודע שהיא לא תשרוף לך את המחשב מה גם שספק ג'נרי 500 הוא לא באמת 500.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים