פורסם 2002 באפריל 2723 שנים אז ככה יש לי נורטון 2002 כבר בפעם השניה (בפעם הקודמת הוא היה על xp ולא עשה לי בעיות שיפורטו בהמשך)בקיצור כל יומיים בממוצע נמחקים לי כל הכתובות וההשלמה אוטומטית (של ססמאות) בדפדפן (אקספלורר 6 )זה מעצבן כבר חיפשתי בכל ההגדרות של נורטון ולא מצאתי כלום.אני כמעט בטוח שזה בא מהנורטון כי לפני זה לא היה בעיות...המערכת הפעלה שלי זה win 2000 pro .בבקשה תעזרו לי זה מעצבן מאוד!!
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים אממ אני לא חושב שזה קשור איךשהו לנורטון,אולי ניסית איפהשהו ב Tools שבאקספלורר-internet options-content?שם למטה יש autocomplete..אולי תוכל לסדר שם את הבעיה..
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים לי דווקא יש בעיה אחרת. בחודש האחרון כל פעם שאני מעדכן זה כאילו מעדכן בהצלחה, מוריד את העידכון ואומר לי שהכל עודכן כהלכה אבל אז שאני מסתכל אני רואה שה Virus Definitions שלי נשארו באותו התאריך (שלפני העדכון). ואז אם אני מייד אחרי עושה עוד פעם עידכון זה שוב מוריד את כל העדכון אבל לא באמת מעדכן. NAV 2002 on XP.
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים לי דווקא יש בעיה אחרת. בחודש האחרון כל פעם שאני מעדכן זה כאילו מעדכן בהצלחה, מוריד את העידכון ואומר לי שהכל עודכן כהלכה אבל אז שאני מסתכל אני רואה שה Virus Definitions שלי נשארו באותו התאריך (שלפני העדכון). ואז אם אני מייד אחרי עושה עוד פעם עידכון זה שוב מוריד את כל העדכון אבל לא באמת מעדכן. NAV 2002 on XP.אני מניח שאין לך עותק חוקי....על זה נאמר - תפסו אותך.
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים יש לסימנטק Knowledge Base מעולה אני מציע שתרשמו את הבעיות שלכם עם המוצרים שלה בכתובת הזאת (לסמן ב-V את Knowledge Base) ואולי תמצאו פיתרון לבעיה
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים [' link=board=3;threadid=8762;start=0#86098 date=1019936517]טוב שלי יש צרוב מהמקורי ;D ;D מהמקורי שלי :AR15: :lol:
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים לי דווקא יש בעיה אחרת. בחודש האחרון כל פעם שאני מעדכן זה כאילו מעדכן בהצלחה, מוריד את העידכון ואומר לי שהכל עודכן כהלכה אבל אז שאני מסתכל אני רואה שה Virus Definitions שלי נשארו באותו התאריך (שלפני העדכון). ואז אם אני מייד אחרי עושה עוד פעם עידכון זה שוב מוריד את כל העדכון אבל לא באמת מעדכן. NAV 2002 on XP.אולי נגמר לך תאריך הרישום ?
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים אולי אחרי שהתקנת את האנטי וירוס לא עשית רישום לאנטי וירוס ??תבדוק אם יש לך רישום כמו שרואים בתמונה.
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים אז ככה יש לי נורטון 2002 כבר בפעם השניה (בפעם הקודמת הוא היה על xp ולא עשה לי בעיות שיפורטו בהמשך)בקיצור כל יומיים בממוצע נמחקים לי כל הכתובות וההשלמה אוטומטית (של ססמאות) בדפדפן (אקספלורר 6 )זה מעצבן כבר חיפשתי בכל ההגדרות של נורטון ולא מצאתי כלום.אני כמעט בטוח שזה בא מהנורטון כי לפני זה לא היה בעיות...המערכת הפעלה שלי זה win 2000 pro .בבקשה תעזרו לי זה מעצבן מאוד!!טוב, הבעיה שלך היא כנראה ה fast & safe cleanup של ה cleansweep.תבדוק אם מוגדר לך להריץ אותו בכל boot של המחשב. מה שקורה זה שהוא מוחק לך דברים כמו temp files ואת ה internet temp files וכו'. אם אני זוכר נכון ניתן לעשות לו קסטומיזציה של מה מותר לו "לנקות" ומה לא.בהצלחה.
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים לי דווקא יש בעיה אחרת. בחודש האחרון כל פעם שאני מעדכן זה כאילו מעדכן בהצלחה, מוריד את העידכון ואומר לי שהכל עודכן כהלכה אבל אז שאני מסתכל אני רואה שה Virus Definitions שלי נשארו באותו התאריך (שלפני העדכון). ואז אם אני מייד אחרי עושה עוד פעם עידכון זה שוב מוריד את כל העדכון אבל לא באמת מעדכן. NAV 2002 on XP.אני מניח שאין לך עותק חוקי....על זה נאמר - תפסו אותך. שום זיהוי תוכנה לא חוקית ושום שטות אחרתקיימות בשוק שתי גרסאות של Norton Anti Virus 2002: הראשונה שוחררה יחד ובמקביל ל Norton SystemWorks 2002 והשניה שוחררה לפני כחודשיים שלושה.לאחר שחרור הגרסה השניה, symantec שיחררו קבצי update שכנראה מתאימים רק לגרסה השניה, או לחילופין בשל bug (או אולי בכוונה) מעדכנים רק את הגרסה השניה.בכל אופן גם לי היתה את הבעיה הזו. לפני חודש בערך הורדתי את הגירסה השניה, הורדתי את ה systemworks, התקנתי את ה anti virus החדש, שוב התקנתי את ה systemworks רק הפעם בלי ה anti virus שבא איתו. וזהו, מאז אין לי בעיות עידכון.
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים שום זיהוי תוכנה לא חוקית ושום שטות אחרתאלא אם כן אתה עובד בסימנטק או בטוח במאה אחוז במה שאתה אומר, ואפילו אם כן, אין שום סיבה לזלזל ולקרוא לדברים שאנשים אחרים אומרים שטויות.אני דווקא לא מסכים עם התיאוריה שלך כי לדעתי יש לי את הגרסא הכי עדכנית, אבל בכל זאתאני כנראה אתקין מדיסק של חבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.