פורסם 2002 באפריל 2723 שנים ...ת.אני משתמש בclonyxl לזיהוי הגנות והגדרת הצריבה ובcloncd על מנת לצרוב.בנוסף במדיה של TDKx16 וצורב plextor x24 כשניסיתי לצרוב עותק גיבוי(ממשחקים שקניתי במיטב כספי) את medal of honor ו-empire erth הצריבה הסתיימה בהצלחה.אבל נסיון להפעיל את המשחקים תמיד נכשל רק כשמחליפים לדיסק המקורי המשחק "מסכים" לפעול.מהצצה מהירה פורום clone cd מסתבר שהרשימה של תוכנות שcloncd לא מצליחה לצרוב היא ארוכה בהרבה יותר.המסקנה , צריך למצוא תוכנה שבאמת צורבת דיסקים המוגנים בהגנות מודרניות, יש המלצות?
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים המשחקים שציינת מוגנים ב sd2.5.xx שעדיין אין לא פיתרון באף תוכנת צריבה, הפתרון היחיד הוא בקראק.יאיר
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים כנראה בגלל זה לא הצלחתי לצרוב גיבוי לדיסק מקורי (באמת!!) של הסימס בחופשה חשבתי שההגנה בהתחלה היא סקטורים פגומים אבל זה לא ממש שום ניסיון צריבה לא צלח יש מספר סידורי בטבעת הפנימית של הדיסק ועוד טבעת ריקה של"שטח מת" מה זאת ההגנה הזאת ואני חשבתי שיש פאק בתוכנה או בצורב
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים אוקיי אחי תנסה ככה את כל הפעולה של הכתיבה קריאה לעשות כרגילFAST EROR SKIPREAD RETRIES 3READ SPEED 4וכו'אבל את הכל במצב של RAW-SAW !!! ולא DAW
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים מי אתה בדיוק תגיד שקלון סידי שווה לתחת? קלוןסידי זו תוכנה מעולה ששירתה ומשרתת עדיין אלפי צורבים. בערך בשנה האחרונה כמעט כל משחק יוצא כאשר הוא מוגן ב SD2, שזו שיטת הגנה מאוד מסובכת שפיתחו עם שיתוף פעולה של יצרני הצורבים. פרסמתי כמה לינקים מעניינים לנושא הזה לא מזמן. אז אולי אם ההגנות הכי הכי חדשות היא כרגע לא מסתדרת, גם אף תוכנה אחרת לא. דבר יפה .
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים לקחת את זה קשה מה אחי ? האמת עד עכשיו עד הסימס מעולם לא אכזבה אותי התוכנה הזאת היא הייתה מעולה אבל .... שלא יאכזבו שם באלבי ;D
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים באנגלית?למה באיזה שפה הוא היה קודם?Revision HistoryVersion 3.3.4.1 3 January 2002והגרסה האחורנה שוחררה לפני 4 חודשים.
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים באנגלית? למה באיזה שפה הוא היה קודם? Revision History Version 3.3.4.1 3 January 2002 והגרסה האחורנה שוחררה לפני 4 חודשים. ClonyXXL לא קלון סידי יש תמיכה בשפות אבל הגרסא הראשית היא בגרמנית התוכנה קלוני זאת תוכנה שעובדת עם קלון סידי היא סורקת תכולת קבצים של דיסק מגלה את ההגנה ואוטומטית מארגנת את האפשרויות בקלון סידי ככה שיהיה אפשר להעתיק את הדיסק המוגן והגרסא החדשה יצאה לא מזמן ובאנגלית כמעט מלאה פה ושם יש גרמנית
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים CloneCD זאת תוכנה מעולה ! תתפלא אם תנסה לעשות איתה קפה אתה לא תצליח ! זה לא הופך אותה לחרא ! זה הופך אולי את מי שמנסה ! אכן כמו שאמרו פה לפני מדבור בטכנולוגיה חדשה שעדיין לא נפרצה, זה רק עניין של זמן. בקיצור תרגיע את עצמך, אם היא לא צורב הכל זה לא אומר שהיא חרא.
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים המשחקים שציינת מוגנים ב sd2.5.xx שעדיין אין לא פיתרון באף תוכנת צריבה, הפתרון היחיד הוא בקראק.יאירלמיטב ידעתי הצורב של Plextor מסוגל להתמודד עם safedisk 2.5 צריך פשוט מאוד להשתמש ב settings הנכונים ב clonecd.לי יש צורב כזה ואני כן הצלחתי ליצור עותק של MOHAA ו red alert ועוד.
פורסם 2002 במאי 223 שנים מחבר אז אולי אם ההגנות הכי הכי חדשות היא כרגע לא מסתדרת, גם אף תוכנה אחרת לא. דבר יפה . טוב , אני חוזר בי, הצלחתי לצרוב באמצעות cloncd 3.3.4.1 עותק גיבוי מהמשחק medal of honor!!.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.