עבור לתוכן

NEC ND-2500A

Featured Replies

פורסם

צורב: NEC ND-2500A

האם אפשר לשדרג את הצורב הזה,כך שיצרוב 9 גיגה במקום 4.7?

פורסם

אממ זה לא ממש הפורום המתאים אבל בכל מקרה יש אפשרות לצרוב על דיסקים דו שכבתיים (אני מניח שלזה אתה מתכוון)

דיסקים של 8.5GB. עכשיו בשביל זה אתה צריך להתקין FIRMWARE מיוחד, שהוא לא של החברה עצמה וזה יבטל לך את האחריות.

כמובן שאתה לא תקבל 100% הצלחה בצריבות אלא משהו כמו 70, וזאת מהסיבה שאתה צריך עין יותר מדוייקת שיש ב NEC 2510.

בסטיקי בראש הפורום אמצעי אחסון תמצא לא מעט עזרה.

פורסם

אממ זה לא ממש הפורום המתאים אבל בכל מקרה יש אפשרות לצרוב על דיסקים דו שכבתיים (אני מניח שלזה אתה מתכוון)

דיסקים של 8.5GB. עכשיו בשביל זה אתה צריך להתקין FIRMWARE מיוחד, שהוא לא של החברה עצמה וזה יבטל לך את האחריות.

כמובן שאתה לא תקבל 100% הצלחה בצריבות אלא משהו כמו 70, וזאת מהסיבה שאתה צריך עין יותר מדוייקת שיש ב NEC 2510.

בסטיקי בראש הפורום אמצעי אחסון תמצא לא מעט עזרה.

אתה מבלבל פה שני דברים שונים...

לא כל הצורבים של ה ND2500A מוכנים לקבל את ה FW של ה 2510(שאגב הוא כן מקורי מהחברה!!!), אלא רק 70% מסכימים לקבל.

אלה שהצליחו לעדכן FW מצליחים ב 100% מהצריבות...

זה לא קשור בכלל לעין המדויקות או הלא מדויקת...

NEC מצידם טוענים(ואין שום הוכחות לכך) שהעין לא מספיק מדויקת ולכן זה מוריד במעט את איכות הצריבה, אבל WHO CARES?

בכל מקרה, גם לי יש את הצורב הזה, אבל אני מעדיף לחכות עד שלפחות יתבססו מדיות DL בשוק, כי כרגע זה סתם סיכון מיותר...

פורסם

הבנתי שגם אחרי שעושים תצריבה של הצ'יפ אפשר להחזיר אחורה...

אז הצורב מגיע בהתחלה כצורב 4.7 בלי DL והFW הופך אותו ל 8 גיגה DL? או שהוא מגיע כבר DL

פורסם

NEC 2500 לא יודע לצרוב DL.

NEC 2510 כן יודע לצרוב DL.

כל ההבדל ביניהם הוא ה FW, ואולי גם דיוק יותר גדול של העינית אצל ה 2510A.

מה שעושים זה בעצם מורידים את ה FW מה NEC2510 שתומך בDL, וצורבים את ה FW(שבד"כ מורידים מהאינטרנט) על ה NEC2500.

וזה ה NEC2500 עם ה FW של ה 2510, הופ! יש לנו NEC 2510! הוא יודע לצרוב DL!

אפשר להחזיר אחורה את ה FW, אבל זה רק מקור לבעיות.

אם זה לא נחוץ(וכשאין מדיות זה לא נחוץ) זה סתם סיכון מיותר.

פורסם

אמממ איך שאני זוכר שיש FIRMWARE אחר והוא לא של NEC כי הוא גם היה לפני יציאת ה 2510.

פורסם

הוא היה לפני יציאת ה 2510 הרשמית, DANGEROUS BROTHERS הגניבו איזה אחד מאיפשהו והורידו את הFW שלו...

אחרי זה גם יצאו גרסאות RPC1 וכל מיני ל 2510.

כמובן שהם גם מתאימות ל 2500, בתנאי שהצורב שלך נכלל ב70% שמקבלים את ה FW :)

פורסם

אני אומר שאם אתם לא מתכננים לצרוב מדיות של DL תחכו שזה יתבסס יותר

יקח זמן למדיות להיות זולות יותר לצורבים להשתפר ולרדת גם במחירים

ואז אני מאמין שישתלם לקנות צורב חדש ב400 שקל מי יודע אולי המחיר גם יגיע ל300 שקל

ודברים חדשים כמו DVD-R DL יגיעו (הלוואי)

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון כך שתכיל את השאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים