עבור לתוכן

חייב עזרה דחוף - אני עם 012 על הקו כרגע - בנוגע לתנאי חבילה...

Featured Replies

פורסם

עד היום הייתי מחובר לספק הנוכחי ב-39 ש"ח ללא התחייבות. כעת הספק הנוכחי מאפשר לי חידוש של אותה החבילה לעוד 3 חודשים, או 35 ש"ח לחודש עם התחייבות לחצי שנה, זה הדבר הכי טוב שניתן לי לפני התנתקות.

012 קווי זהב מאפשרים לי עכשיו התחברות ב-39 ש"ח עם התחייבות לחצי שנה, מה שאומר שאני אשלם את ה-39x6 ויהי מה, אפילו אם אני מתנתק.

אני ממש בדילמה ולא יודע מה לעשות. מצד אחד בזק בינלאומי מאשרים לי חיבור במחיר זהה אך ללא התחייבות (שאני תמיד מעדיף להימנע ממנה), אך כזה הנחשב איטי לרוב וגם לא איכותי במיוחד. מצד שני 012 מספקים קצב העברה כמעט מושלם לאורך כל שעות היממה - הגעתי למסקנה הזו ממעקב אחרי בדיקות מהירות בפורומים שונים ואף חבר שלי שעשה בדיקות העברה מול שרתים בחו"ל עם כל הספקים המובילים ומצא את 012 הכי טובים מהבחינה הזו. אבל הם כאמרו דורשים התחייבות...

מה עלי לעשות?!

פורסם

לך לברק!

יותר מהיר, יותר זול יותר יציב ואפשר להיתחבר שני אנשים על אותו יוזר =]

פורסם
  • מחבר

חבר שלי בברק - אמנם לא שוחחתי איתם אבל אני יודע מנסיונו שהם דורשים תשלום נוסף על חיבור בכבלים ללא חייגן וזו הדרישה שלי מכל ספק. בזק בינלאומי נענים לכך כברירת מחדל בעוד עם 012 צריך להתמקח קצת.

פורסם

אם אני לא טועה 012 הם החברה הכי טובה לחיבור לחו"ל.

012 וברק הן החברות היחידות שהייתי מוכן להתחבר אליהן בארץ ויש לי נסיון עם רוב הספקים.

פורסם
  • מחבר

מישהו? בבקשה? אני צריך להחליט ולתת תשובה ממש בקרוב. ד"א - שכחתי לציין שמדובר בחבילת 750. האם המחירים לא מעט "גבוהים" בהשוואה ל-1.5 כיום?

מצטער מראש על ההקפצה...

פורסם

אם אני לא טועה 012 הם החברה הכי טובה לחיבור לחו"ל.

012 וברק הן החברות היחידות שהייתי מוכן להתחבר אליהן בארץ ויש לי נסיון עם רוב הספקים.

אם אתה משחק יותר באירופה קח את 012

אם אתה משחק בארה"ב קח את 013

אם אתה מחפש ראש שקט קח 013

אם אתה מחפש פינגים טובים אח 012

אחרי שהייתי מחובר גם בברק וגם ב 012

אני חושב שסיכמתי.

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה לכולם, התחברתי לבסוף ל-012 דרך אינטרמייל: זול יותר מבזק בינלאומי, מהיר כ-012, שירות יותר אישי ויעיל, כמו גם תיבת דואר גדולה פי 5! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים