עבור לתוכן

תוכנה לשיחות ועידה

Featured Replies

פורסם

מחפש תוכנה פשוטה וטובה לשיחות ועידה.

כמו כן האם השתי המקומות צריכה להיות אותה התוכנה ?

פורסם

MSN MESSENGER

פורסם

ברור שכל אחד חייב את התוכנה

פורסם

לא יודע על skype אבל MSN זה לא ועידה

תנסה את netmeeting

פורסם

מסנג'ר זאת לא תוכנה לשיחות ועידה אבל יש בה אפשרות לשיחת ועידה

פורסם
  • מחבר

אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך- סליחה

אני מעוניין לראות ולדבר עם חבר שנמצא בחו"ל ,לזה התכונתי האם תוכנת המסנג'ר יודעת לתת את הפיתרון?

פורסם

אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך- סליחה

אני מעוניין לראות ולדבר עם חבר שנמצא בחו"ל ,לזה התכונתי האם תוכנת המסנג'ר יודעת לתת את הפיתרון?

אכן כן, המסנג'ר הוא הפיתרון הנוח והאידיאלי ביותר לפי דעתי ::)

מספיק שלשניכם תיהיה את התוכנה, אימל כדי שתוכלו להתחבר וזה הכל, פשוט למדיי ונוח מאוד !

כמו כן, תוכל להשתמש בתוכנה NetMeeting כמו ש - whodosntlikeomri הציע, התוכנה מגיעה עם מערכת ההפעלה כך שגם לך וגם לחבר מחו"ל סביר להניח יש אותה, כך שלא צריך לחפש תוכנה נוספת חיצונית, ע"י התקשרות בין מס' ה - IP של שניכם תוכלו לבצע שיחת ועידה עם שלל אפשרויות שונות ומגוונות, בהחלט נוח ושימושי מאוד !

בהצלחה, :hi:

The Wizard

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

האם תוכנת ה Messenger יודעת לעבור דרך פיירוול ואם לא אילו פורטים צריך לפתוח ?

תודה

פורסם

אמממ ... בעיקרון אני חושב שכן, זה תלוי אבל עם איזה פיירוול אתה עובד, אם זה הפיירוול המובנה של ווינדוס, לא נראה לי שיתאפשר לך לפתוח פורטים דרכו - מסובך מאוד אם כי נראה לי שזה בכלל בלתי אפשרי, בכל מקרה אני כרגע משתמש בפיירוול של ווינדוס ועובד עם המסנג'ר ברקע ללא שום בעיות / תקלות.

אם זה פיירוול חיצוני שמותקן לך במחשב, אז אין לי ממש מושג בזה כך שאני לא אגיב בקשר לזה כדי לא להטעות אותך סתם :-\

The Wizard

פורסם

ה MSN מסנגר עובד מעולה , נותן פיתרון מושלם לשיחת ועידה ועובד אפילו אם יש לך גדר הפרדה על המחשב

פורסם
  • מחבר

האם יש מסנג'ר בממשק עברי ?

פורסם

כן,תוכל להוריד אותו מכאן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים