עבור לתוכן

BFG או Leadtek ???

Featured Replies

פורסם

BFG או Leadtek ??? מה כדיי לקנות שתיהם עולים בחו''ל אותו מחיר אל מה ללכת

רק מזכיר שקראתי פה בפורופ שיש לBFG עובר קלוק כבר אבל גם אבנתי שיש קרור מצוין לLeadtek אז מה עדיף ואני לא אחד שעושה עובר קלוקינג זה ממש משמעותי העובר קלוק של הBFG או שזה לא קריטי ???

נערך: Leadtec תוקן ל-Leadtek

פורסם

BFG ללא שום צל של ספק. אם נשכח לרגע שהכרטיסים הם OC מהמפעל אל תשכח שאתה מקבל עליהם אחריות לכל החיים (כמובן שיכול להיות שתצטרך לשלוח את הכרטיס לארה"ב במקרה שתרצה לנצל את האחריות אבל אני חושב שבשיל אחריות לכל החיים זה שווה את מחיר המשלוח).

פורסם
  • מחבר

ושאלה אחרונה העובר קלוק שיש ב BFG אני ירגיש אותו בכלל

והפחד שלי שהקרור שם לא משהו כ ראיתי את הכרטיס הזה

פורסם

לא מכיר תכרטיסים... אבל אם זה oc שבא מהמפעל אנ י חושב אתה יכול לסמוך עלייהם הם לא יתנו לך קירור שלא מתאים ל oc

פורסם

Leadtek, איזה שאלה :)

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני הזמנתי מחו"ל את הBFG מהסיבה שכרגע אני לא מתכוון להרחיק לכת באוברקלוק ואם ארצה אקנה את הSlincer 5 ,כרגע שאני מזמין מחול את הכרטיס הכי הכי חשוב לי זה איכות הרכיב שהBFG באיכות יותר טובה מה שכן ללידטק יש גוף קירור טוב יותר גם אם זה לא נראה כך.

וגם לBFG יש את הליבה של הUltra עם תדרים נמוכים יותר.

פורסם

הBFG !

וד"א - על איזה כרטיס מדובר בכלל?

פורסם

הכי הכי חשוב לי זה איכות הרכיב שהBFG באיכות יותר טובה

למה אתה חושב שאיכות הרכיב של BFGTech יותר טובה מכול חברה אחרת?

על מה אתה מבסס את דבריך?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אחריות לכל החיים,היא החברה היחידה שנותנת את זה ואם הכרטיס לא היה איכותי,לא היה שווה לה לתת את האחריות מה גם שהוא בא OCed שזה בעייתי מבחינתה כל חברה אחרת משילה מעצמה את האחריות גם אם אתה עושה OC של 5Mhz.

פורסם

1. למה אתה מקפיץ?

2. מאיפה החברה תדע שעשית OC?

פורסם

Leadtek, איזה שאלה :)

פורסם

אחריות לכל החיים,היא החברה היחידה שנותנת את זה ואם הכרטיס לא היה איכותי,לא היה שווה לה לתת את האחריות מה גם שהוא בא OCed שזה בעייתי מבחינתה כל חברה אחרת משילה מעצמה את האחריות גם אם אתה עושה OC של 5Mhz.

כל החברות מקבלות בדיוק את אותם הליבות מnVIDIA, לטוב ולרע.

אין הבדל בליבה של כרטיס מסך שיוצא מהמפעל של של BFG, של לידטק, או ממפעל במחנה פליטים בעזה.

היא (BFG) נותנת אוברקלוק זניח מאוד, כמה אחוזים בודדים.

ואם כבר מדברים, ככה לא מודדים את איכות הכרטיס באוברקלוק, אם אתה באמת רוצה לדעת את איכות הכרטיס באוברקלוק אתה צריך לעשות מדגם בין כרטיסי המסך של שתי החברות ולהרים את כל הכרטיסים לתדר המקסימלי שלהם (עד שמופיעים בעיות חום\ארטיפקטים).

פורסם

BFG ... קניתי לא מזמן את BFG6800OC אני אומר לך הכרטיס מעולה... פתחתי צינורות בשניה.. אני נושק ל 10K ב 3DMARK03 .. הטמפ' מגיעות בשיא המאמץ ל70 מעלות וזה גם בגלל שהמארז שלי עמוס דברים... באיידל הוא על 55... אחלה כרטיס אני מרוצה... אפשר להחליף קירור כשאתה מתכנן אוברקלוק עצבני.. מה שאני לא עשיתי

פורסם

היא (BFG) נותנת אוברקלוק זניח מאוד, כמה אחוזים בודדים.

ואם כבר מדברים, ככה לא מודדים את איכות הכרטיס באוברקלוק, אם אתה באמת רוצה לדעת את איכות הכרטיס באוברקלוק אתה צריך לעשות מדגם בין כרטיסי המסך של שתי החברות ולהרים את כל הכרטיסים לתדר המקסימלי שלהם (עד שמופיעים בעיות חום\ארטיפקטים).

האוברקלוק הזניח הזה עושה את כמעט מחצית הדרך לUltra,

20Mhz יותר שהUltra הוא 50Mhz יותר,גם דיי זניח.

מבחינת איכות הכרטיס של BFG:התכוונתי שהוא הכרטיס היחידי שתקבל עליו אחריות ועוד לכל החיים גם כשהוא באוברקלוק.

אם הכרטיס של Leadtek גם היה כל כך איכותי מבחינת אורך חיים גם Leadtek היו עושים זאת כדי למשוך לקוחות ואם באמת Leadtek היו נותנים לי אחריות לכל החיים,הייתי קונה את הכרטיס שלהם בלי לחשוב פעמים,בגלל שאת האחריות לכל החיים של BFG לא ניתן לנצל ממש בארץ..

פורסם

זה שBFG נותת אחריות לכל החיים לא אומר שהיא יותר איכותית משום חברה אחרת,

תחשוב רק על חברה שהיא זיוף זול ל Nike - "Hike" הייתה מציאה אחריות לכל החיים על הנעליים שלה, בעוד ש Nike לא הייתה עושה את זה,

זה הופך את Hike ליותר איכותית?!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים