פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים הרבה פעמים שאנשים מבקשים מפרטים נותנים להם את הלוח מהדגם אחד או השני.לעומת זאת באתר של EPOX כתוב מפרט זהה לשני הלוחות אם.ולדוגמא בפנדה הלוח עם ה + עולה 960 ש"ח והJ עולה 670 ...ממה נובע ההבדל במחירים?מה השוני בין הלוחות? אם בכלל...
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מה שיש ב8KDA3+ ואין ב J:Onboard SATA/RAID: 2 by nForce3 250Gb, 4 by Sil3114 w/ RAID 0/1/10 יציאה דיגיטלית אופטית+קואקסיאליתלJ אין SATA RAID ,ואין יציאה דיגיטלית אופטית אבל יש קואקסיאלית
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר רון תודה, אבל SATA RAID זה טוב אם יש למעלה מהרד דיסק אחד נכון?ומה עוזרות היציאות האופטי ודיגיטלי? לחבר עליהם מערכת סטיראו?אם אין לי שני הרד דיסקים ואני לא מתכוון לחבר יותר מ2.1 רמקולים אז כדאי ללכת על הדגם עם ה-J?
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים רון תודה, אבל SATA RAID זה טוב אם יש למעלה מהרד דיסק אחד נכון?צריך שני דיסקים קשיחים זהים בשביל רייד0 ,4 בשביל רייד 1ומה עוזרות היציאות האופטי ודיגיטלי?עוזר בשביל סרטי DVD אם 5.1,סרטים אם AC3 לחבר עליהם מערכת סטיראו?לא אפשרי,רק לרסיבראם אין לי שני הרד דיסקים ואני לא מתכוון לחבר יותר מ2.1 רמקולים אז כדאי ללכת על הדגם עם ה-J? לשני הלוחות אותו כרטיס קול REALTEK ALC850 8.1
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר אני חושב שלא ממש הבנת אותי...אני מתכוון לחבר את הלוח רק להרד דיסק אחד ולרמקולים 2.1אז כדאי לי ללכת על דגם ה-J מאשר על ה+...לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.