פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים האם +AMD64 3000 עם לוח K8NS PRO של Gigabyte יכול לתת מענה ל DVDRIP כמו גם multitasking סביר ?הבנתי שהפנטיום 4 טוב יותר למשימה זו , אבל יש בארץ רק פרסקוט ( כמעט ) ואני לא רוצה אותו בגלל ההתחממות שלו.חוץ מזה אני מתכוון להחזיק את המחשב לפחות ל 3 שנים, כך שה 64 ביט יהווה יתרון. אני צודק ?בנוסף, האם יש לוחות של AMD שתומכים ב dual channel לזכרון ?תודה מראש על העזרה !
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים יש נורת'ווד בכמה מקומות עדיין. אם אתה לא מוצא נורת'ווד, אתה יכול לקחת פרסקוט עם קירור מקצועי טוב.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים האם +AMD64 3000 עם לוח K8NS PRO של Gigabyte יכול לתת מענה ל DVDRIP כמו גם multitasking סביר ?הבנתי שהפנטיום 4 טוב יותר למשימה זו , אבל יש בארץ רק פרסקוט ( כמעט ) ואני לא רוצה אותו בגלל ההתחממות שלו.חוץ מזה אני מתכוון להחזיק את המחשב לפחות ל 3 שנים, כך שה 64 ביט יהווה יתרון. אני צודק ?בנוסף, האם יש לוחות של AMD שתומכים ב dual channel לזכרון ?תודה מראש על העזרה !יש בנועה 2.8 נורטווד. www.noacomp.co.ilאמור להיות גם בזיגזג www.zigzag2000.co.ilגם ב www.comp-il.co.il
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.