עבור לתוכן

מישהו יכול להמליץ על תוכנת סריקת תמונות טובה?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש תוכנה בשביל לסרוק תמונות, אם מישהו מכיר תוכנה טובה שיפנה אותי בבקשה לקישור.

תודה.

פורסם

צריך להפריד כאן בין שתי תוכנות שונות שמעורבות בתהליך:

הראשונה, התוכנה הגראפית שבה אתה יוזם את הקריאה לדרייבר הסריקה ושבה אתה בסופו של התהליך שומר את התמונה.

כל התוכנות לעיבוד תמונה שייכות לסקטור הזה, וכשאני אומר כל התוכנות אני מתכוון לכל מה שבין "צייר חלונות" (Start>>Run>>pbrush), דרך תוכנות מתקדמות כמו Paint Shop Pro, ועד תוכנות מקצועיות כמו Photoshop.

התוכנה השניה היא דרייבר הסריקה, אותו חלון שנתפתח ברגע שאתה בוחר ב-Scan או ב-Acquire.

התוכנות האלה מבצעות את הסריקה על פי ההגדרות שאתה בוחר ומעבירות את הנתונים לתוכנת עיבוד התמונה.

סביר להניח שקיבלת תוכנה כזאת עם הסורק.

ב-Windows ובמק התוכנות האלה עובדות דרך מימשק סטנדרטי בשם TWAIN, וביוניקס ולינוקס דרך Sane/Xsane (קיימות גרסאות גם ל-OS/2 ול-BeOS)

כמו כן קיימים תחליפים third party לדרייבר שגיע עם הסורק. אם יש לך צורך בכך (ולא מעט מזומנים) תמצא עיניין בפתרונות של SilverFast.

אם אתה צריך עזרה נוספת, פרט איזה תוכנות התקנת ואיזה סורק יש ברשותך.

Prog.

נ.ב

מיותר לציין, שכמו בכל דיון אחר בפורום HWzone, ישנו איסור מוחלט על כתיבת לינקים לגרסאות לא חוקיות, קרעקים ואתרי ווארז.

אבל אני מניח שאתה כבר יודע את זה... :smoke:

פורסם

ACDSee בגירסה 4 היא תוכנה נוחה להשתמש בה בתור תוכנה שמקשרת בין המחשב לסורק (דרך דרייבר TWAIN כמובן) למרות כל ההשמצות הרבות עליה (המוצדקות בחלקן) זה אחד השימושים הנוחים שלה.

:bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים