פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים אמש היתה באיזורנו הפסקת חשמל פתאומית.לאחר הפסקת החשמל הפעלנו את אחד המחשביםבבית, WINDOWS XP, וכשהמחשב מגיע לשלבשל הלוגו של מיקרוסופט (לפני מסך הLOGIN)הוא נתקע במשך שעות ולא ממשיך.נסיתי SAFE MODE - לא עוזר.נסיתי LAST KNOWN CONFIGURATION - לא עוזר.האם יש עיצות ופתרונות?תודה.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מה כבר אפשר לנסות כששום דבר לא מצליח לעלות?הדבר היחידי שעולה לי לראש זה ה- windows xp recovery , וגם זה לא יעיל במיוחד.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר הנה לפחות 2 דברים שעושים לפני פורמט:1. CHKDSK /R לתיקון בעיות בדיסק הקשיח.2. SFC / SCANNOW לתיקון קבצי מערכת פגומים.אני מחפש עוד רעיונות.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים CHKDSK /R/fאמור לפתור את הבעיה.אתה יכול לנסות גם nortom disk d'r בגירסה הדוסית.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר יש פקודה ב XP REPAIR CONSOLE שמחזירהאת המערכת גלגול אחורה (SYSTEM RESTORE)?
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים חחח זה בדוק...עד 10 ומה אתה רוצה שהוא יספור כבשים או עזים או שפנים או תולעים מה זה הדבר הזה איזה עיצות מלמדים פה לספור עד 10 פשוט גאוני חחח
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר עשיתי CHKDSK /R /Fוהמחשב עובד.ככל הנראה בזמן עבודה על קובץ מערכתארעה הפסקת החשמל וה FILE ALLOCATION TABLEלא היה מעודכן.כשהווינדוס ניסה לעלות הוא לא מצא קובץ קריטי.תיקון טבלת הקבצים פתר את הבעיה.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים חחח זה בדוק...עד 10 ומה אתה רוצה שהוא יספור כבשים או עזים או שפנים או תולעים מה זה הדבר הזה איזה עיצות מלמדים פה לספור עד 10 פשוט גאוני חחח רק שתדעי, שהרבה פעמים קורה דבר כזה אחרי הפסקות חשמל, "המחשב לא נדלק לי"... מוציאים תתקע, מחכים קצת, מחזירים אותו והכל עובד פיקס
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר מה הקשר בכלל?איפה כתבתי שהמחשב לא נדלק?המחשב נדלק מהתחלה ונתקע בשלב הטעינה של מערכת ההפעלה.איך לספור עד 10 יכול לפתור כזה דבר?המקרה שאתה מדבר עליו הוא כשמחשב לא נדלקאחרי נחשול מתח (הפסקת חשמל/מתח לא יציב)נוצר חשמל סטטי בחיבור של ספק הכח.ואז כשמוציאים ומחזירים את השקע מחדשיםאת המגעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.