פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים שלום לכולם , רציתי לבקש את עזרתכם בקשר לאיזה בעיה שצצה לי בהרדיסק שלימה שיש לי זה amd 1800512 ram..ההארדיסק הוא של אי בי אמ דסקסטאר, 60 ג'יגה שעבד בשבילי כבר שנתיים ללא בעיות.הכל התחיל ממסך כחול שראיתי כשחזרתי הביתה ומאז יש למחשב בעיה לזהות את ההארד בהפעלהאו שהוא רושם את השם שלו בג'בריש במסך הפתיחה או שהוא פשוט אומר שהוא לא מצא מאסטרבביוס אותה בעיה, או ג'בריש או כלום.מידי פעם אחרי מנוחה של מה שעות הוא עוד עולה לכמה זמן עד שהוא מתחיל לעבוד קצת לאט ואז נופל ושוב לא מזדהה.ההארדיסק השני שיש לי עובד בסדר גמור, כל ההגדרות שלי היו תקינות לפני הבעיה וכל החיבורים נבדקו.בבדיקת הכונן הבעיתי במחשב אחר הוא מראה שאין בעיה אך לפי דעתי לקח לו יותר זמן מהדרוש בשביל לבצע את הבדיקהאשמח מאוד מאוד לקבל תשובה עוזרת וגם עצותתודה לכל הקוראים והעוזרים .
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מה שלא יהיה יש לך אותו שנתיים כל הארד דיסקים עם אחריות של 3 שנים ומעלה...לך לחברה תנצל תאחריות.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר האמת זאת העצה הכי פראקטית שאפשר לבקשחוץ מהקטע שקניתי את המחשב בקי אס פי בזמנו והם לא ממש מצטיינים בלתת שירות ורק ישלחו אותי הביתה לשבוע רק כדי לומר לי שהוא תקין והוא לא יעבוד לי שוב בבית.הייתי רוצה בכל זאת לדעת מה הבעיה שלו ומה אפשר לעשות נגדה
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים הבעייה שלו שהוא גוסס. גם לי היה ככה עם דיסק של היטצ'י.אני לא יודע להסביר למה, אבל זה קורה... אז ברגע שהצלחתי להעלות את המחשב גיביתי מהר את כל הדברים החשובים.יומיים אחר כך ההרדיסק השמיע חירחורים ותקתוקים ומת סופית.יהי זכרו ברוך...
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר עכשיו גם טלפנתי למקום שבו קניתי את הדיסק (קי אס פי)והם אמרו לי שזה שנה אחריות ....פאקיש למישהו פתרון. ?
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים הארד דיסק עם שנה אחריות??????? תברר אם יש אחריות יצן לא מהחנות הדפוקה הזאת מזה שנה אחריות לאהרד דיסק???
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים שים אותו במקפיא לאיזה שעה, בתוך שקית כמובן, תחבר אותו, תגבה הכל ותחליף אותו
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים אם אכפת לך מהנותים על הארד דיסק לא הייתי עושה מה שהוא אמר לך זה יכול לגרום לקורוזיה בכל הארד דיסק...
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר רשמתי שזה 60 גיגה ולא 2 מגההאחריות הגרועה זה בגלל שהחנות שקניתי בה חראלא הבנתי מה לעשות איתו אחרי המקפיאאפשר הסבר?
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים רשמתי שזה 60 גיגה ולא 2 מגההאחריות הגרועה זה בגלל שהחנות שקניתי בה חראלא הבנתי מה לעשות איתו אחרי המקפיאאפשר הסבר?הם התכוונו זכרון 2 מגה באפר קאש... משהו אחר לגמריתראה מה תעשהקודם כל תן לKSP הרבה בראש אולי זה יעזור ותגיע איתם לפשרהאל תשתמש בינתיים במחשב תן להארדיסק לנוחושתקבל הארדיסק חדש תחבר אותו בנוסף תגבה הכל ותגיד סלאמת' להארדיסק הזהתזרוק אותו לזבל אבל לא סתם ברחוב או בערמת חול - לא לזהם את כדור הארץ!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.