עבור לתוכן

האם AMD3000 64 יקרוס עם 20 תוכנות פתוחות?

Featured Replies

פורסם

בן דוד שלי חי בסרטים שAMD 3000 64 ביט יקרוס עם 20 תוכנות פתוחות :lol:! הוא חושב שבגלל שהפרסקוט שלו יכול לעשות את זה אז AMDD 3000 64 לא יכול מישהו יכול לתת לו שטיפת מוח קטנה?

פורסם

תגיד לו שילך עם הפרסקוט שלו ושיתגן עליו צ'יפס :lol:

פורסם

שישרפו הקנאים! (חעחעחעח ;D)

זה אידיוטי להוכיח כזה דבר

כי 20 תוכנות לא אומר כלום, תלוי גם איזה תוכנות, הוא יכול לפתוח 20 תוכנות כמו ה Notepad אבל שהוא יפעיל פלאש+פוטושופ ביחד המחשב יצלע..

בכל מקרה שיקנה לך A64 ויראה שזה סוחב בדיוק מה שהפרסקוט שורף.. אה.. סוחב...

פורסם
  • מחבר

עכשיו אחרי שהוא רואה שצוחקים עליו הוא משנה תגרסה שלו: "תיכתוב שאמרתי שלאינטל עם 20 תוכנות פתוחות יהיה פחות קושי לעבוד עם משחק בו זמנית

" :lol: :lol:

פורסם

שיפעיל eMule עם 20+ הורדות גדולות ויראה איך המחשב שלו צועק הצילו חחחחח

עזוב אותך מכל הטמבלים האלה (אפילו שהוא בן דוד שלך ::) ) שמנחשים שטויות, אם הוא מאמין בחרא שהוא ממציא שיבושם לו , בנתיים מי שיהיה מוכן ללמוד ולהשכיל רק ירוויח

פורסם

חחח אני מכיר את האנשים האלה

עזוב תגיד לבן דוד שלך בסדר ותעזוב

פורסם

איזה מפגרים

מזה הדיון הזה

פורסם

איזה מפגרים

מזה הדיון הזה

אתה אני רואה יש לך רק תלונות

פורסם
  • מחבר

זהו שאני אצלו כל שבוע ושהוא מוריד דברים מהאימיול המחשב שלו זוחל

פורסם

כדרך אגב חבר שלי קנה עכשיו פרסקוט, הטמפרטורות שלו נמוכות להפליא! ללא מזגן בבית ועם קירור ממש בסיסי..

פורסם

אולי זה דגם משופר?

פורסם

אולי די? ההנחה הזו מטומטמת - זה בערך כמו להגיד שמכונית לא יכולה לבצע סללום שאחת אחרת כן, בגלל המנוע שלה.

פורסם

20 תוכנות פתוחות?!

אתה יודע שרוב מה שמשפיע על הרבה תוכנות פתוחות זה הזיכרון נכון?

קח AMD64 עם 128 זיכרון ב XP ואני בטוח שהוא יתפקד פחות טוב מפנטיום 3 עם 2 ג'יגה של זיכרון עם 20 תוכנות פתוחות

פורסם

זה מזה שטויות כל הקטע הזה של המספר של התוכנות ... לי יש AMD 3000+ 64bit ופועלות אצלי כרגע כ- 10 תוכנות וביניהם גם ה - eMule ואני מוריד בו עכשיו איזה 10 סרטים שתחשבו שכל סרט זה מינימום דיסק והמחשב טס ושום דבר לא מפריע לו .......... אז זה שטויות ............. ותגידו את זה ככה לכל אחד ששואל אתכם . .. !!!

עריכה : אופססססס ... טעות שלי אני מוריד 14 סרטים ....

פורסם

הדיון הזה לא מתקדם לשום מקום אתם סתם מבלבלים פה את המוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים