פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים לא מזמן קניתי דרך דוד שלי הארדיסק חדש WD80 GB 8MB לאחר שההארדיסק הקודם שלי פיתח סקטורים פגומים וההארדיסק שלפניו שבק חיים בצורה פתאומית...אני מתחיל לראות פה תבנית, כי משום מה ההארדיסק הזה גם מתחיל לעשות לי בעיות אחרי סה"כ שבוע שהוא נמצא אצלי במחשב...הורדתי תוכנת activesmart ומצאתי שהטמפרטורה שלו היא 46 מעלות, זה גבוה ? נמוך ?כמו כן, יש לי בעיה שכן אני משתמש בכבלים IDE פשוטים (33) ולכן אינני משתמש ב-UDMA רציתי לדעת אם הדבר עלול לפגוע בהארדיסק.שאלה אחרונה היא האם יתכן שהספק שלי פגום ולא מספק מתחים מספיקים להארדיסק
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים לדעתי יש'ך בעיה עם המארז.. 46 מעלות - סביר לטמפ' עבודה של דיסק. כבלי דטה כאלה או אחרים לא פוגעים פיזית בדיסק, ואם כבר שאלת, למה שלא תחליף? למה לעבוד עם כבל 33 ודיסק UDMA 100? כולה כמה שקלים.. שווה לבדוק מי היבואן (יש כמה) שאתה כל הזמן קונה ממנו ונדפקים לך הדיסקים. אצלי, אחרי פעם שניה, הוא יוכל רק לצייר אותי.. כאילו חסר אנשים שרוצים להתפרנס..
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר זהו שזה לא מאותו יבואן...כל אחד הגיע ממישהו אחר...אחד מ-KSP אחד הגיע עם המחשב ואחד מדוד שלי... שלושתם באו באריזה מלבד זה שהגיע עם המחשב...
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים חבל... הרד-דיסק כזה ולא להשתמש בDMA- בטח הוא איטי מאוד.אם אתה רוצה לבדוק את תקינות ההרד-דיסק אתה לא צריך תוכנה שתגיד את הטמפ' שלו, אלא תוכנה שנועדה לאבחן הרד-דיסקים אם הם פגומים או לא, לכל יצרן יש כזו תוכנה באתר שלו.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים תחליף מיד ומהר כבלים חבל שאתה לא מנצל את ההארדיסק כולו אלא שליש ממנו...חוצמזה הוא עושה לך קולות של שלאקים יעני נפילות מוזרות שגורמות לתקיעות זמניות לפעמים?קולות כאילו מישהו בעט בו לשניה?
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר בקשר לכבלים אני אחליף ברגע שיהיה לי כסף... קיוויתי שאני אקבל כבלים עם ההארדיסק אבל לא קיבלתי... אז ברגע שיהיו לי 50 שקל פנויים אני אקנה כבלים...ובקשר לרעשים, אז כן, אלו הרעשים שאני שומע...אני חושד שזה הספק, שלא מצליח לסחוב את המחשב, ניתקתי את הסידירום (על כבל IDE נפרד) ובינתיים אין בעיות... ה-active smart עדיין לא מדווח על תקלות כלשהן... וגם לא ה- DLG של ווסטרן דיג'יטל... אבל אני מפחד שעוד יתפתחו לי בעיות...
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים אם הוא עושה רעשים הבעיה אינה בספק אלא בהרדסיק. הכי טוב יהיה לשלוח אותו לבדיקת מעבדה בחנות ממנה נקנה ההרדיסק.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים בקשר לכבלים אני אחליף ברגע שיהיה לי כסף... קיוויתי שאני אקבל כבלים עם ההארדיסק אבל לא קיבלתי... אז ברגע שיהיו לי 50 שקל פנויים אני אקנה כבלים...ובקשר לרעשים, אז כן, אלו הרעשים שאני שומע...אני חושד שזה הספק, שלא מצליח לסחוב את המחשב, ניתקתי את הסידירום (על כבל IDE נפרד) ובינתיים אין בעיות... ה-active smart עדיין לא מדווח על תקלות כלשהן... וגם לא ה- DLG של ווסטרן דיג'יטל... אבל אני מפחד שעוד יתפתחו לי בעיות...זה לא הספקזה הרעש שהדיסקיות של ההארדיסק עושות בפניםאו המוט הזאת שניגשת לקרוא אותם מתנגשת בהםמשהו כזהכדאי שתתלונן ותבקש שיביאו לך חדשאיך זה קורה, זה התקפים של כמה שניותלמשל 10 שניות5, 3 או שניה אחת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.