עבור לתוכן

הזיכרונות crucial ballistix והתיזמונים הרישמים

Featured Replies

פורסם

החלטתי לעשות כמה בירורים לאחר שראיתי אנשים מדברים פה על הזיכרונות המדוברים גם מהכתבה באנדטאק וגם המלצות מהאתר בית

וראיתי שחוץ מבכתבה לא מצויין בשום חנות תתיזמונים שלהם אז החלטתי לשלוח אימייל לחברה עצמה שיפרטו לי על העניין

וזאת התשובה שקיבלתי מהם

Hello,

Thank you for your enquiry. Crucial Ballistix memory modules are designed specifically for computer gamers and power users seeking maximum system performance and stability at a competitive price-point. The Ballistix line features both DDR and DDR2 memory with advanced speed grades, low latencies, and integrated aluminum heat spreaders.

The timings for our Crucial Ballistix range of memory modules are below:

Crucial Ballistix PC-3200 (DDR 400), CL2-3-2-6.

Crucial Ballistix PC-4000 (DDR 500), CL2.5-4-4-8.

Crucial Ballistix PC2-4200 (DDR2-533), CL3-3-3-10.

Crucial Ballistix PC2-5300 (DDR2-667), CL4-4-4-10.

אם התיזמונים הרישמיים הם 2-3-2-6 לא כדאי להמליץ עליהם לאנשים בנימוק שהם מגיעים ל2-2-2-5 ב400מגהרץ או ל2.5-2-2-5 ב500 מגהרץ רק על סמך כתבה של אתר אחד (שאולי גם נפל על צ'יפים טובים) או אפילו כמה (אם יש)

חבל שאנשים יקנו ואחר כך הזיכרונות לא יגיעו לביצועים המבוקשים ולא תיהיה שום דרך להתלונן כי החברה לא מתחייבת לביצועים האלה

אני רק מדגיש שהכוונה שלי זה לא שהם זיכרונות גרועים אלה שאין כאן שום התחייבות שהם יגיעו ל2-2-2-5 ב400 מגהרץ

פורסם

טוב לדעת, כל הכבוד על היוזמה לברר.

פורסם

הזכרונות עובדים על BH5

משמע רעבים לVoltage ובאים בV סטוק

הזכרונות האלה בנויים לעבוד עם מתחים של 3.1 3.2 24 שעות ועם המתחים האלה אתה משיג את הטיימינג האלה בלי בעיה

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון הפסיקו לייצר את BH5/6 מזמן והזיכרונות האלה חדשים אז אין כמעט סיכוי

דבר שני קרויישל היא דיוויזיה של מיקרון לכן הצ'יפים של מיקרון החדשים כמו שרשום

Crucial told us that their new Ballistix 3200 was based on Micron chips, and not the Samsung chips that others in this roundup are using

http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2145&p=3

פורסם

יש מספר סקירות ברשת של הDDR500 BALLISTIX

ובכולן התזמונים ב 400mhz היו 2225

בכולן הPC4000 לא עבר בהרבה את ה 500mhz

תשובה ברורה שאני לא מצאתי היא לאיזה מהירות ה PC3200 מגיעים )לא התזמונים(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים