עבור לתוכן

לכל בעליי AMD64 שלום !!! אנא הגיבו במיוחד בעליי A64

Featured Replies

פורסם

אצלי הסינק שוקל כ650 גרם - אבל כמובן עם הקונטרה מאחורה זה בסיידר גמור - ברור שהמארז מוזז

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לקנות את הזלמן 7000 בשני אופנים נחושת מלא או חצי נחושת חצי אלומניות ההבדל במשקלים הוא בין 700 ל 370 גרם ....אז מי שמאד מפחד יכול לקחת את הקל יותר. אני התקנתי כזה למישהו ואמנם הוא כבד אבל מרכז הכובד שלו נמצע על המעבד בניגוד להרבה סינקים אחרים שהוא טיפה יותר גבוה כמו הסיילנט טאוור. בקיצור אחלה סינק מומלץ בחום (בקרירות)

פורסם

אצלי ה cooler master hyper 6 שוקל כנראה יותר מאשר הגופי קירור שלכם. אבל בגלל צורת החיבור שלו הוא לא עושה לי בעיות .

אני מאוד מרוצה ;D

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות ולמפרטים במיוחד  :xyxthumbs: !!!

קודם כל ברצוני לתקן דיעה די רווחת כאן ש AMD 64 לא כל כך מתאים לעריכת מוזיקה...

טוב,זה עומד על לא מדויק ללא נכון ועל אלה אפשר אולי להתווכח.

אני חבר בפורום של אקט מוסיקלי http://www.act.co.il/ למי שמכיר ,יש שם פורום

שמתעסק בעיקר בעריכת סאונד עם מחשב ויש אנשים מאוד מיקצועיים שדי ממליצים על

ה A64 בטח שלא גורעים ממנו לעומת P4 מאוד מומלץ להירשם למי שהנ"ל נוגע לו.

(למי ששואל את עצמו מה אני עושה כאן אז פשוט אוכלוסית ה-64 שם די דלילה

ובכלל כאן אפשר כבר נוכחתי פשוט לטוס עם מבול התגובות לקבל כיוונים וגם אפילו

לגבש דיעה ולהגיע להחלטות די מהר)

בכל מיקרה די גיבשתי דיעה כמובן בעזרתכם ובימיוחד בעזרת RATZABI שכתב :

שעדיף מעבד עם 64 ביט ישן מאשר מעבד עם 32 ביט ישן, כי לפי דעתי עד שה-64 ביט יכנס לשוק יקח זמן ושני המעבדים יחשבו למעבדים מהדור הישן.

לקחתי הצעת מחיר מ"מרדנית" שבקרית שמונה (מי שמכיר ויכול להמליץ או לגרוע מהם..תמיכה וכאלה אשמח).

מה שחשוב לי במיוחד הוא בכל מיקרה לקנות רכיבים שיספקו לי ניצול מלא של המעבד מסוג A64 כמובן בגבול היכולת 3500-4000שח אך אני פתוח להצעות מעניינות . יש לציין שכרטיס קול אקנה בניפרד בהשקעה של בערך 1500שח.

אני יודע שזה לא הפורום למפרטים  אז בואו נגיד שזה במקום חתימה...

1300שח AMD3000 64 BIT

1000שח MICRON DDR 512MB 400MHZ PC3200  X 2

600שח  GIGABYTE K8VT800M

560שח  WD 120GB 7200 RPM 8MB

250שח  צורב TEAC IDE 52X32X52

250שח  מארז SIMBADDA 326 500W  שאר החלקים פשוט יש לי...

אודה במיוחד על תגובות והצעות לשיפורים ושוב שחשוב לי במיוחד הוא בכל מיקרה לקנות רכיבים שיספקו לי ניצול מלא של המעבד מסוג A64

פורסם

אתה קונה את זה קצת יקר!!

בפדנה:

3000+ 64=1090ש"ח

זלמן 7000B ALCU גוף קירור=175ש"ח

EPOX 8KDAJ לוח אם מעולה טוב יותר מזה של גיגהבייט ומבוסס נפורס 3 250GB עולה=655ש"ח

WD 120GB SE 7200 עולה=501ש"ח

LITE ON X52X32X52 עולה=215ש"ח

תשקיע במארז איכותי אם ספק איכותי!!

COMPUCASE+300WATT PSU HEC ספק איכותי מאוד אם מארז איכותי ואיכות בניה מעולה=360ש"ח

הספק הזה שהוא 300וואט הרבה יותר טוב מהחרא שסימבדה שמים במארזים שלהם שהם גנריים וסתם פשוטים... :xyxthumbs:

סליחה אחי אבל זיכרון לא מצאתי משהו זול :-\

פורסם
  • מחבר

אתה קונה את זה קצת יקר!!

בפדנה:

3000+ 64=1090ש"ח

זלמן 7000B ALCU גוף קירור=175ש"ח

EPOX 8KDAJ לוח אם מעולה טוב יותר מזה של גיגהבייט ומבוסס נפורס 3 250GB עולה=655ש"ח

WD 120GB SE 7200 עולה=501ש"ח

LITE ON X52X32X52 עולה=215ש"ח

תשקיע במארז איכותי אם ספק איכותי!!

COMPUCASE+300WATT PSU HEC ספק איכותי מאוד אם מארז איכותי ואיכות בניה מעולה=360ש"ח

הספק הזה שהוא 300וואט הרבה יותר טוב מהחרא שסימבדה שמים במארזים שלהם שהם גנריים וסתם פשוטים...  :xyxthumbs                                                             

סליחה אחי אבל זיכרון לא מצאתי משהו זול  :-\

קודם כל אני גר בגליל ככה שהKSP הכי קרוב זה שעה וחצי נסיעה לחיפה שלא לדבר על פנדה,  חוץ מזה שבhttp://www.act.co.il/ בפורומים יש ביקורות קשות ביותר על התמיכה של פנדה במיקרה של בעיה (הייתי

נותן לינק לפורום אבל אתה צריך קודם להירשם).

בקשר ל-3000 64 A ב-1090שח גם אני ראיתי שם אבל יש גם ב-1145שח עוד לא הבנתי מה ההבדל אתה

מוזמן להסביר...

בקשר ללוח אם קיבלתי , הוא די ממומלץ בעיקר באתר וניראה לי שאני אלך עליו, אבל בקשר לספק אצתרך לפחות 400W  כולל קירור ומארז( יש לי עוד איזה כרטיס קול עצבני להחזיק)

בלא יותר מ 300-350שח (מצטער זה התקציב)  :behead:

מי שימצא לי פיתרון זול שאוכל לבקש מ"מרדנית" או אפילו מכיר חנות יותר זולה קרובה אליי (לגליל)

תבוא עליו הברכה !!!

תודה אלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים