עבור לתוכן

לכל בעליי AMD64 שלום !!! אנא הגיבו במיוחד בעליי A64

Featured Replies

פורסם

שלום ברוכים הנימצאים !

שמי אלי(28) ואני מהגליל

אמנם אני חדש כאן בפורום, אבל אני משוטט פה כבר זמן מה ומה אני אגיד לכם

זה פשוט שיטפון של אינפורמציה ושל ואנשים שמבינים עיניין ואוהבים לעזור...

אז תודה מראש לכולם ולעיניין

אני כתחביב עוסק בעבודת אודיו עם מחשב בעיקר מוזיקה אלקטונית

אך המחשב כבר ישן P3 והגיע הזמן לשדרג.

בזמן האחרון אני נוטה להחשף המון לטכנולוגיה החדשה AMD ב-64 ביט

והייתי רוצה לשאול באמת במיוחד אנשים שכבר יש להם נסיון של

לפחות כמה חודשים עם A64

1)האם זה שווה כל כך ת'כסף ?

2)האם אתם מוצאים איזה שהם חסרונות חוץ מהיוקר ? מה עם התחממות ?

3)מי יודע אם זה כבר לא יהיה ישן עד שתהיה תמיכה מלאה ב-64 ביט ?

אודה במיוחד על תשובות זריזות ועינייניות אני דיי על סף רכישה

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברוך הבא לפורום 8)

אם המטרה היא עריכת סאונד, אני חושב שעדיף לך לנטות לטובת ה P4 NORTHWOOD.

אם המטרה היא משחקים, סרטים, אינטרנט, אופיס וכו', ורק מהצד עריכת סאונד, אז קח את ה A64.

לא ידועה לי שום בעיה של התחממות במעבדי A64, הם גם מגיעים עם היטסינקים מכובדים, בניגוד ל AXP.

פורסם
  • מחבר

RAZOR JUNIOR שלום !

באמת בלי להעליב או חס וחלילה לזלזל

אבל אם החתימה שלך זה המחשב שלך אני די נוטה להתעלם מהתגובה

אני מגלה עיניין רב ב-A64 ושאלותיי מכוונות למחזיקים בכאלה...

בכל מיקרה אתה המגיב הראשון שלי ולא אשכח אותך לעולם... :hi:

תודה!

פורסם

חחחח אכן אין לי ניסיון עם A64(למרות שאני אמור לקבל מחר כזה)

אבל אני מדבר מתוך ידע שקראתי בביקורות ובמאמרים, ולא סתם באוויר.

בכל מקרה, כל מחזיקי ה A64 מוזמנים לענות, אני לא מפריע :)

פורסם

אני מחזיק באחד כזה ומורצה מאוד מאוד אבל שוב יש מטרות כמו עריכת וידאו /סאונד וכאלה שאינטל יותר טוב גם לא בהרבה. למשחקים ושאר ירקות ה amd פשוט יותר טוב.

מגיע עם אחלה קירור ולא מתחמם כל כך כמו שאומרים, למרות שאני קניתי היטסינק בשבילו :)

פורסם

שלום וברוך בהא!

יש לי מעבד A64 (ראה חתימה) ואני יתן לך את דעתי:

1. הוא כמעט אותו מחיר כמו ה-P4 ז (3.0Ghz)

2. יש לי אותו עם היט סינק מקורי ומארז ג'נרי עם 2 מאווררים (1 מכניס אוויר מקדימה והשני מוציא מאחורה , שניהם 80מ"מ), והטמפ' במנוחה עומדות לי על 48-49 ובמאמץ של משחקים על 54 מעלות.

3. תראה אני גם חשבתי על האפשרות הזאת אבל שאני חושב על זה שוב אז אני אומר לעצמי שעדיף מעבד עם 64 ביט ישן מאשר מעבד עם 32 ביט ישן, כי לפי דעתי עד שה-64 ביט יכנס לשוק יקח זמן ושני המעבדים יחשבו למעבדים מהדור הישן.

אני מרוצה מאוד מהמעבד, אבל כמו שאמרו לך כאן אם היעוד שלך הוא עריכות אז כדאי לך ללכת על ה-P4 בתנאי שהוא לא פרסקוט!!!

עריכה:----------------------

ד"א

עניתי לך בסדר ששאלת.

פורסם

1.שווה כל גרוש 8)

2.שום חסרון אלא אם אתה מתכנן אוברקלוקינג אני עצמי החלפתי את גוף הקירור אבל הציעו לי שלא חובה פשוט רציתי ZALMAN יפה כזה... ;D

3.כל יום שעובר המערכת שלי נהיית יותר מיושנת אבל אין מה לעשות ככה זה עם מחשבים עוד מעט (שנה*) תצא תמיכה מלאה עם מזל...

שווה קנייה תקשיב אני מציע לך אם אתה יכול תקנה את ה3200 יש שתי גרסאות אחת CLAWHAMMER עם מגה CACHE

ועוד אחד עם עוד 200 מגה הרץ שניהם בערך שווים אבל הצעה אישית אני קיבלתי CLAW HAMMER ואני מרוצה אבל תנסה להשיג NEWCASTLE לא חובה אבל נחמד אם יש :)

פורסם

אין כל כך מה לפרט על ה A64 חוץ מזה שהוא יותר טוב מאינטל מכל דבר חוץ מקידוד ועריכה

אין לו שום בעיות חום והוא עובד בטמפרטורות אמנם קצת גבווהת מהרגיל אבל לא משהו רציני

בקשר לתמיכה עתידית אז ברור שהוא יהיה ישן עד שתיהיה תמיכה מלאה עתידית

לפי מה שהבנתי מאיזה מאמר שקראתי לקח המון שנים עד שעברו מ16 ביט ל32 ביט וווינדוס xp זה כביכול הווינדוס הראשון

שמנצל את ה32 במלואו ומעבדי 64 ביט כבר קיימים מזה זמן מה אבל אני מאמין שעקב יציאתו הקרובה של הפראסקוט 64ביט נראה בקרוב את ההשקה של הווינדוס אקספי64 (לפי מה שהבנתי גם הוא לא תומך במלואו ב64 ביט אבל זאת התחלה)

לכן אני לא חושב שצריך לקנות אותו בגלל התמיכה ב64 ביט אלה בגלל שהוא מעבד 32 ביט מצויין:)

המעבד הזה יחסית זול (עכשיו שהורידו תמחירים) ומציג יחס מחיר-ביצועים גבוה

אני דיי מרוצה ממנו ואין לי תלונות לגביו

*ואי אפשר להגיד שאני אוהד של AMD כי יש לי גם 2.8c וגם 2.4b (ליתר דיוק לאבא שלי יש)

פורסם

קשה לי להגיד לך לגבי עריכה כי אני לא עושה כ"כ

אבל לגבי ביצועים - אני לא אמרח ואגיד פשוט שאני מסכים עם השאר - אין תלונות, קנה לוח אם טוב ואתה בעיניינים

בנוסף ךזה קיימת התחממות, במיוחד עם אתה הולך לבצע עריכה שתדרוש משאבים מהמעבד עדיף לך להשקיע עוד 150 שח ולקנות מאורר מכובד ולא המקורי של המעבד (BOX), וככה לא לדאוג מזה בכלל

פורסם

למען האמת עבודת אודיו היא לא כבדה כל כך... גם AthlonXP עם נפח זכרון פנימי, ונפח דיסק קשיח יעשו את העבודה היטב.

אני הייתי ממליץ לך לחשוב מה מטרותיו של המחשב, ולהחליט אם בכלל אתה צריך את ה Athlon64 או האינטל היקרים יותר, או שאתה שם שם את כספך במקום לא כל כך חשוב.

אם השאלה נוגעת רק ל A64 כנגד הפרסקוט הייתי ממליץ על הA64, ורק בגלל ה 64 ביט העתידי, שכן בכל שאר האספקטים (כלומר שילול אספקט ביצועים) הוא די זהה ל אינטל המקביל לו מבחינת מחיר.

פורסם

אני מחזיק במעבד 64 3000 רק יומיים ככה ובנתיים אני מרוצה מאוודד הוא מהיר מאוד לא מתחמם כל כך..וחזק !!!!

אני ממליץ עליו מאוד !!!!

פורסם

גם אני רוצה לקנות בקרוב 3000+ 64 ביט מעבד מעולה ומומלץ מאוד!! (חוץ מ-3200+ כמובן) :xyxthumbs:

פורסם

גם אני רוצה לקנות בקרוב 3000+ 64 ביט מעבד מעולה ומומלץ מאוד!! (חוץ מ-3200+ כמובן) :xyxthumbs:

למה חוץ מה3200?

פורסם

הכוונה שלי 3000+ מעולה וככה גם 3200+ והם הכי מישתלמים!!

פורסם

אני רציתי טמפ' נמוכות אז פשוט קניתי cooler master hyper 6

ואני מאוד מרוצה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים