פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים איך הייתי מטורף על השירים על השירים של פיפה 98 , אני לא מניח שלמישהו יש את הרשימה של השירים בסאונדטרק כאן ? אהבתי גם את Thp 2 וניד פור ספיד אנדרגראונד
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים C&Cהמקורי הכייי חזקקק!!!mechanical manjust do itthangetc'quake 2 גם איכותוגם בסולדאטיש מוזיקה עצבנית ביותר!!!
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים Dune 2 - הפס קול הכי טוב ששמעתי בחיים.Grim fandangoכל סדרת Monkey Island
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים Mafia, בלי ספק, למרות שגם בהירוז יש אחלה מוזיקה, בעיקר במצב שמסתכלים על העיר. הירוז יש מוזיקה טובה אבל במאפיה זה ממש מכניס אותך לאוירה. דרך אגב מאפיה, לפני איזה שנה ראיתי איזה תוכנית בערוץ 3 נראה לי, באיזה 3 בבוקר ופתאום התחילה שם המוזיקה של מאפיה... מוזר.כי לפי מה שהבנתי כל המוזיקה במאפיה זה חידושים של מנגינות אמיתיות משנות ה-30, אז יש מצבושלי..כל סדרת monkey island, מנגינות הכי נעימות בעולםneverhood - פשוט ענק.מאפיה, בגלל העוצמתיותunreal tournament 1 כי אחרי כל כך הרבה שעות משחק איך זה יכול לא להישמע טובבטח יש המון ששכחתי, ואני יודע ששכחתי.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מקום ראשון ללא ספק - MoH:AA, המוזיקה שלו ממש מכניסה לסרט "להציל את טוראי ראיין"..אחריו באים Enter The Matrix, Splinter Cell, SoF2, RtCW, Hitman2.יש גם איזה עוד משחק ממש ישן, מעוד תקופת הדוס, שבוחרים משחקים דרך התפריט הכחול - Cozmo שמו או משהו כזה, עם מוזיקה ממש יפה.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים הי רוצים לשמוע מוזיקה אמיתית אני אישית חובב רוקנרול ומה שאני אהבתי זה שדה הקרב ויאטנאם סרט ההתחלה
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים אני לא מבין איך אף אחד עדיין לא אמר "Heroes 3". מוזיקה ממש טובה ומורכבת עם כמה קטעי נושא מש מבריקים. גם לכל מי שיש את הדיסק המקורי של might and magic 7 יכול לשים את הדיסק השני במערכת ולשים על קטע מספר 20. קטע פשוט גאוני.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים star command deluxedoom3 (menu musicnfsug neverhoodra2cod single player (awesome music, it makes the feeling of a war)cant remember anything else atm.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.