עבור לתוכן

לא מצליח לשמוע ב 4.1 אני מצליח לשמוע רק ב 2 רמקולים למה בתוכנת WINAMP ?

Featured Replies

פורסם

שאלתי כבר כמה פעמיים אני לא מצליח לשמוע ב 4 רמקולים ב WINAMP אני מצליח רק ב 2 תעזרו לי בבקשה למנה זה קורה ?

פורסם

שאלת פעמים ענו לך פעמיים

לך לאפשרויות ואז OUTPUT ותעשה DIRECT SOUND משהו....

פורסם
  • מחבר

זה כבר על האפשרות הזאת ובכול זאת אני שומע רק ב 2 רמקולים ..

פורסם

תבדוק בהגדרות של הווינדוס על איזה רמקולים זה מוגדר

סטריאו או 4.1

פורסם
  • מחבר

זה על 4 רמקולים אחי מה עושים ? יש עוד אפשרות ?

פורסם

יש לזה רסיבר או משהו? אתה יכול לשנות שמה משהו? איך חיברת את הרמקולים למחשב.....?

פורסם
  • מחבר

אחי לא הבנת אותי אני מצליח לשמוע ב 4 רמקולים ב WINDOWS מדיה פלייר או בתוכנה אחרת רק ב WINAMP אני לא מצליח לשמוע וזה בדיוק הבעיה אני רוצה לשמוע ב WINAMP ולא באף תוכנה אחרת !

פורסם

סתם שאלה איזה ווינאמפ יש לך?

פורסם
  • מחבר

5.04 הכי חדשה .....

פורסם

תחליף ל5 הישן

פורסם
  • מחבר

למה מה קשור ?

פורסם

זה לא קשור הוא סתם מברבר לך את השכל בשביל הודעות

דבר ראשון אתה צריך לראות שבדרייבר, בutility של הסאונד אתה הגדרת 4.1. (אם אני זוכר נכון יש לך לוח ABIT AN7... זה אתה? שאלת אותי לפני איזה שנה על מאוורר שנשבר לך בכל מקרה בלוח הזה יש לך SPEAKER WIZARD תשתמש בו ותראה שבסוף האשף הוא אומר לך שיש לך 4.1 רמקולים, ואז תסמן DELAY PRESET)

אחרי זה בווינדוס להגדי 4.1

אחרי זה בווינאמפ OUTPUT אתה צריך ללכת לDiirec sound שם בקופסא שלידה רשום REFRESH אתה נותון לו את הכרטיס קול שלך ולא primary sound driver שרשום שם.

אחר כך אתה מסמן את HARDWARE ACCELERATION ועושה APPLY .

פתח את התוכנה מחדש ולך לשם שוב לאותו מסך בווינאמפ, תראה שרשום לך שם באמצע

Speaker Setup: Quad

יפה.

עכשיו זה אמור לעבוד

אם לא.

תעשה את הSPEAKER WIZARD בדרייבר פעם נוספת, (כך שיגדיר אותו 4.1..) וזה אמור כבר לעבוד.

שכחתי לציין שקודם תעדכן לדרייבר nforce הכי חדש

פורסם

טוב עליתי על הקטע עכשיו.. תעשה ככה לפי הסדר

1. דרייברים חדשים.

2. תגדיר 4.1 בהגדרות רמקולים

3. תתקין ווינאמפ

4. תעשה את הקטע בOUTPUT

5. תעשה SPEAKER WIZARD.

6. יש לך סאונד ב4 רמקולים.

פורסם
  • מחבר

אחי תודה רבה על העזרה הבנתי אבל לא את הכול צילמתי את מה שעשיתי . הכול מוגדר כבר על 4 רמקולים .. אחי אני ממש רוצה לשמוע ב WINAMP ב 4 רמקולים צילמתי לך תגיד לי מה לא בסדר

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/l/o/m/i/2/0/0/4/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408072129151629/200408172037323502/untitled.JPG

פורסם

בתמונה שלך, בחלון של הDirect Sound OutPut Setting, אתה רואה רשום שם Primary Sound Driver ? תשנה את זה לnVidia nForce Audio ואז תלחץ על Hardware Acceleration ותעשה APPLY.

יפה.

עכשיו סגור הכל

פתח את הדרייבר (nvmixer ) שם תעשה אשף הרמקולים, ותסיים, אחרי שתסיים הוא ישמיע לך מוזיקה, תלחץ שמה על Delay ואז על TIME 5NS

אחרי זה הוא יראה לך מה הוא גילה, תוודא שזה 4 רמקולים.

עכשיו זה אמור לעבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים