עבור לתוכן

012 קווי-זהב "בכוח" לא רוצים לגייס לקוחות חדשים לשורותיהם?

Featured Replies

פורסם

התקשרתי ל-012 אתמול כדי לברר חבילות ומבצעים עבור לקוחות חדשים. נלקח מספר טלפון, תואמה שעה ונאמר לי כי יחזרו אלי יום למחרת ממחלקת מכירות; אתם בטח כבר מנחשים שלא חזרו... :-\

oh well, אמרתי לעצמי והחלטתי מתוך סקרנות ליצור קשר פעם נוספת ולו בכדי להעלות את העניין הזה, אבל הפעם המתנתי יותר מידי זמן על הקו וניתקתי. :-X

בשלב הזה, כבר הייתי המום... מילא אחרי שהם מגייסים לקוח חדש אז השירות שלהם מתדרדר כי הוא כבר "שלהם", אבל אפילו בגיוס הם נכשלים ??? הם הרי צריכים לרדוף אחרי כל לקוח פוטנציאלי, "להפוך עולמות" בשבילו אתם וודאי חושבים... uber מוזר!!! כבר יש לי טעם מר בפה מחווית השירות הקלוקלת הזו. :-[

פורסם

מתי שאני ביררתי מחירים פעם לאינטרנט

נטוויזין ענו הכי מהר שניים קווי זהב אחכ נזק ואחרונים ברק

פורסם

דווקא בכל הפעמים שהשארתי את הפרטים שלי באתר האינטרנט, הם חזרו אלי בתוך פחות מ24 שעות, בחלק מן המקרים אפילו שעות ספורות לאחר שליחת הפרטים באמצעות האתר.

כנראה שאתה נפלת על שבוע קצת עמוס... בתאכלס, אני די מרוצה מהשירות שלהם.

פורסם

012 יש שרות מעולה, אבל גם לי הם לא ענו לפני שבוע (עברתי לגור עם אבא ואני רוצה לעשות אצלו ADSL).

פורסם

מוקד שירות הלקוחות של 012 עבר לאחרונה מפתח תקווה לראשון לציון והם הודיעו מראש שבמהלך חודש אוגוסט יתכנו בעיות בקווי הטלפון שלהם.

ככל הנראה שמודבר במקרה יוצא דופן.

אני בכל אופן מאוד מרוצה מהשירות שלהם.

פורסם

זה שהם לא חזרו אליך ולא הופכים בשבילך עולמות

לא אומר שהשירות שלהם גרוע, גם אני עבדתי בשירות

לקוחות של חברה מסויימת ולא אהבתי במיוחד לקוחות

עם גישה כמו שלך שהכל מגיע להם...

פורסם
  • מחבר
:lol: תתפלא, אבל גם לי יצא לעבוד בשירות לקוחות ולפי דבריך אתה איש שלא יודע לתת שירות, מצטער מאד. מסכנים הלקוחות שעברו עליך והחברה שהעסיקה אותך.
פורסם

אני לקוח של 012 כבר 5-6 שנים מאז תקופת האינטרנט הרגיל!!

ועברתי אצלהם חיבור רגיל במודם,ADSL,כבלים ואני מרוצה!!

אומנם מעולם לא היו לי בעיות חיבור,ניתוק אז לא הייתי צריך להיתקשר :P

פורסם
  • מחבר

דווקא בכל הפעמים שהשארתי את הפרטים שלי באתר האינטרנט, הם חזרו אלי בתוך פחות מ24 שעות, בחלק מן המקרים אפילו שעות ספורות לאחר שליחת הפרטים באמצעות האתר.

well,

הקדמתי תרופה למכה ושלחתי אתמול פרטים באתר, בו ביקשתי בנימוס שיחזרו אלי היום ממחלקת מכירות ואף הגדרתי טווח גדול של שעות... הם לא חזרו, מסתבר.

אני באמת כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות!

פורסם

למה אתה רוצה בכלל 012?

קח ברק

פורסם

ל 012 יש שירות מעולה הרבה מרוצים מהם וגם אני ללא ספק.

במקרה היום התקשרתי, והשבוע הנ"ל באמת עמוס גם בבזק וגם ב 012 תשמע הודעות סליחה על זמן ההמתנה הארוך ואני

בטוח שגם בעוד ספקים אחרים תשמע אותה.

בכל מקרה 012 ענו לי תוך 8 דקות לערך.

העלתי את מהירות הגלישה ל 2 מגה ובסך הכל זה יעלה לי 145 כולל בזק והם שינו את החשבון תוך 3 דקות.

פורסם
  • מחבר

נשארתי 10 דקות על הקו אתמול במשך פעמיים בשעות שונות, והיום כ-15 דקות, ללא מענה. ::)

פורסם

במקומך לא הייתי מחכה על הקו יותר מ-3 דקות..

משמיעים לך תקליטים וזה מחרפן.. :-\

פורסם
  • מחבר

עדכון: לפני כ-24 שעות שלחתי לשירות הלקוחות של 012 דוא"ל המפרט את מעללי עימם, אך ללא הועיל. אני עודני מחכה ומצפה לתגובתם המיוחלת! :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים