עבור לתוכן

בואו ננסה למצוא את השילוב החינמי שיצליח להחליף את כל הפונקציונליות של NIS..

Featured Replies

פורסם

כבר כמה שנים מותקנת לי גירסה כזו או אחרת של נורטון אנטיוירוס/פיירוול ונמאס לי. הוא כבד, מגושם, יש לו תקלות משונות... בקיצור די.

הפעם הלכתי על הפיתרון החוקי והזול -

אנטיוירוס של AVG שחוץ מזה שהממשק שלו ממש מכוער, עושה את העבודה מצויין.

פיירוול SYGATE - לא נמצא לי על המחשב הרבה זמן אבל מסתמן כאחלה פיתרון.

השלב הבא הוא חסימה מוחלטת של POPUPS ובעיקר Flash ads , ואני לא מצליח למצוא משהו שעובד בצורה מקצועית ולא מקבל ביקורות פרנואידיות באינטרנט.

כרגע מותקן לי All-in-One SECRETMAKER - כלי שנראה מאד יעיל ממבט ראשון - חוסם פרסומות, חוסם חלונות קופצים, מסנן ספאם, מסתיר כתובת IP, מוחק היסטוריה, מוחק קוקיז... עושה הכל ובחינם.

מצד אחד יש לו הרבה ביקורות טובות, מצד שני הביקורות היותר מקצועיות עליו קצת פרנואידיות בדיוק מאותה סיבה שהאחרות אוהבות אותו - כשמקבלים יותר מידי בחינם זה חשוד (אני דרך אגב מסכים עם זה).

וחוץ מזה הממשק שלו נראה חובבני לאללה ויש הרבה פונקציות שלפי הביקורות שקראתי לא מתפקדות כמו שצריך (הסתרת IP וסינון תולעים וספאם למשל)

כחוסם פרסומות וחלונות קופצים בינתיים הוא עובד מצויין (מצד שני הוא מותקן לי בדיוק 20 דקות על המחשב ככה שזה לא נחשב).

אני בכל אופן מחפש פיתרון יותר אמין לפחות למראית עין, יש למישהו רעיון?

פורסם

השלב הבא הוא חסימה מוחלטת של POPUPS ובעיקר Flash ads  , ואני לא מצליח למצוא משהו שעובד בצורה מקצועית ולא מקבל ביקורות פרנואידיות באינטרנט.

לגבי Popups,

ה-SP2 ב-WinXP עובד ממש לא רע לגבי זה ! בנוגע ל-Flash-ads...קשה לי לחשוב על משהו שיחסום אותם.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לכתוב באמת... כרגע זה נראה שלמחשב שלי יש בעיה לעכל את פיירפוקס, אל תשאלו אותי למה, אז אני כמובן מתכוון לעבודה עם IE.

וזה לא עניין של פרנואידיות, זה עניין של נוחות בעבודה ובריאות נפשית, אני מקבל עוויתות בעין שמאל כל פעם שקופצת לי פרסומת פלאש על חצי מסך... ונורטון חסם 99% מהן.

פורסם
  • מחבר

OK באסה, הSECRETMAKER גורם למסכים כחולים.

קראתי על זה, ועכשיו זה קרה גם לי.

תוכנה אחת ירדה מהפרק...

פורסם

לגבי Popups,

ה-SP2 ב-WinXP עובד ממש לא רע לגבי זה ! בנוגע ל-Flash-ads...קשה לי לחשוב על משהו שיחסום אותם.

יש פלאג למוזלה שחוסם אבל אני רואה שזה לא רלוונטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים