פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אהלן רציתי לדעת באיזה תוכנה אתם משתמשים, למה דווקא בה, מהירות ממוצעת, סוג קבצים שאתם מורידים וכל מידע רלוונטי אחר.. תודה
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים emule-עגלה, לא סוחב, לא זז, מה שתרצוקאזה-פעם היה משו בסט אבל היום כבר אין אנשים ויש פול קבצים פגומיםtorrent-אני? לשתף?DC-לא ניסיתיבקיצור כבר כמה חודשים שאני לא מוריד כלוםאין לי זמן לזהאין לי עצבים לזהכל המוזיקה שיש היום סתם זבל
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים EMULE ללא כל ספק!!!לא מזמן התקנתי פה עוד מחשב... לא חזק במיוחד (פנטיום 3 עם 256 זכרון). בקיצור כל התפקיד שלו בחיים זה להוריד מ EMULE קבצים... הוא מחובר ברשת עם המחשב הראשי ואני מושך כל הזמן את הקבצים שהוא מסיים להוריד אותם.כשאני רוצה להוריד שירים בודדים אני משתמש בקאזזה לייט... למרות שהקבצים הפגומים די מעצבנים אבל יש תוכנות שמזהות ישר שהוא פגום אז זה מקל על העבודה.יניב
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים הכל מהנל אימיול מה שאני לא מוצא לביטורנט. ביטורנט בדרך כלל לסרטים. DC פעם היית משתמש יותר אבל גם היום אני משתמש, בדרך כלל למשחקים, ולשירים אם בקזה לא בא לי. קאזה לשירים. מקווה שההודעה שלי חוקית :-\
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אפשר לשאול מה זה DC?ועוד שאלה... למה ביטורנט בדרך כלל לסרטים?כל הלינקים מופיעים לי גם באימיול... באתר של ליונ נטוורק.יניב
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אני לא בטוח ב100% אבל אני חושב שזה ערוץ בMIRC שמשם מורידים המון דברים, במהירות מצויינת!
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אני לא בטוח ב100% אבל אני חושב שזה ערוץ בMIRC שמשם מורידים המון דברים, במהירות מצויינת!אם את לא יודע אל תענהDC זו תוכנה שבא אתה מתחבר ל "HUB" ושם זה כמו שרתרק ששם אנשים באמת משתפיםבכל זאתאני משתמש ב KAZAA להוריד שירים-חוקייםEMALE- בדרך כלל לינקים מהאתרים הישראליםDC-דברים נדירים שקשה למצוא\דברים חדשיםBT-להוריד ANIME
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מיול - איטי חרא דפוק DC - יותר מדי שרתים זה מבלבלטורנט - שולט... KAZAA - רק למוזיקה כל השאר וירוסיםבעיקרון אני מעדיף רק פאבים
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים DC זה כמו מכונית חזקהאם אתה לא ידוע איך להשתמש בהאתה לא תגלה את החוזק של התוכנההה ושכחתי אני משתמש ב MOD ל DC++
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר DC סתם תוכנה כבדה מסובכת ומזוייפתלא הורדתי כלום הוא מראה לי 200 קיי מהירות..
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים DC סתם תוכנה כבדה מסובכת ומזוייפתלא הורדתי כלום הוא מראה לי 200 קיי מהירות..התוכנה שוקלת מגה וחציהמהירות הכללית היא יותר ממה שאתה מוריד זה נכוןאבל אם אתה מוצא אנשים אתה יכול להוריד עד המקסימום שלךואפשר להוריד את DC מפהhttp://dcplusplus.sourceforge.net/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.