עבור לתוכן

עצירת סקריפטים בנורטון

Featured Replies

פורסם

אנטי וירוס נורטון 2002

לא מופעל בסטארט אף ולא מופעל כלל (גם לא ידנית)

אבל משום מה לפעמים שאני עושה איזו פעולה, אז קופצת לי הודעת אזהרה וממליצה לי לעצור את הסקריפט.

האם זה טוב ליהודים?

אם לא - איך בדיוק נורטון עובד אם בכלל לא הפעלתי אותו וגם לאחר ההודעה הזו אני לא רואה שום סימן שלו בשורת משימות?

פורסם

תוכנות נורטון ידועות ביכולתן לשלוח "גרורות" לכל מקום במערכת ההפעלה, לעתים עד שיתוק המחשב...

חוסר הפעלה באיתחול, הפעלה ידנית, או העדר אייקון בשורת המשימות אינם מעידים בהכרח על אי הפעלתו של האנטיוירוס.

כדי לבדוק זאת באופן מוחלט תכנס ל- task manager (בהנחה שאתה לפחות על Win2K) ותבדוק אם אין לך processים של נורטון (כאלה עם הצרוף NAV או NV). אם אין אז כנראה שאכן הנורטון אינו פעיל (שגם זו שאלה, איך בימינו אדם מצליח לשרוד ללא אנטיוירוס טוב?).

לא פרטת "איזו פעולה" אתה עושה כשאתה מקבל את ה- alert (פעולה בתוכנה, באינטרנט וכו'), אבל ייתכן שאולי ה- alert מגיע ממקום אחר (אולי מהגדרות ה- security של IE, או של Outlook)?

פורסם
  • מחבר

ENABLE לאופציית "עצירת סקריפטים" יוצרת אצלי "חומת אש"?

(תשובתך עזרה לי..)

פורסם

ממש לא. חסימת scripts עושה בדיוק את מה שהיא עושה - חוסמת סקריפטים. כמו חסימת cookies לדוגמא.

Firewall, בהגדרה מאוד כוללנית, חוסמת את כל מה ששקוף למשתמש, כל מיני ports במחשב, חדירות באמצעות תוכנות שמותקנות על המחשב וכו'. למשתמש הביתי מספיק להפעיל את ה- firewall של WinXP בתוספת אנטיוירוס מעודכן וטוב (נורטון, מקאפי, AVG וכו').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים