פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים המפרט שלי הוא2600+bartonepox 8rda3+512 geil 400mhz9600xt 256אני לא מצליח לעבור את ה-3000 ב-185 fsb על המתח המקורי וגם תוספת לא עוזר אגב,בקיצור כשהגעתי ל-185 הוא עובר את הפוסט ואז כותב לי שחסר לו דרייבר לא מוצא אותו יותר נכון ואומר לי להכניס את הדיסק ההתקנה של המערכת ולתקן,ברגע שחזרתי למהירות סטוק זה כבר לא הופיע ,לדעתי אין לי בעיה של טמפ 44 מעלות 43 בערך,יש למישהו מושג מה זה יכל להיות?יכל להיות שאני לא יכל לעשות oc? בכלל? אגב נעלתי את ה-agp על 66 ואת ה-pci לא נעלתי כי אני לא מוצא את זה זאת יכולה להיות הסיבה?או שהלוח נועל אוטומתי?תודה מראש :'(
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים 1) תן מתח למעבד.2) האם הזכרונות על 100%? או על יחס אחר?3) תזמוני הזכרונות. על מה הם? תעלה תזמונים ותגיע למצב עבודה, אחרי זה תנסה להוריד.4) תעבוד מהווינדוס יחד עם ה NVSYS שקיבלת עם הלוח. אחרי זה תבדוק עם תוכנה בשם PRIME95. רק אחרי שתמצא את נקודת העבודה תשנה בביוס.זה ה NVSYS, קיבלת אותו עם הלוח:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר הגעתי עד ל-1.75 הזכרונות 1:1 למשל מעבד 175 אז זכרונות 175 התזמונים 2-3-3-8,מה זאת אומרת לעלות אותם את האמת אני לא ממש מבין בתזמונים האלו אני גם לא בטוח שזה מה שצריך להיות אצלי יש לי זכרונות גייל עם גוף קירור אתה כנראה מכיר אותם ,מה זאת אומרת לעבוד מהווינדוס?ואיזה נקודת עבודה אני צריך למצוא? integral תתחבר לאיציק זה סבלימינל אני חושב שאפילו שמת אותי באיגנור כל שאר המתחים על דיפולט לא שיניתי אותם ואני גם לא יודע מה הם,אני יכל לבדוק אבל לפי דעתי זה לא רלוונטי כל עוד אני לא עובר 200 fsb או שלא? עריכה: איך קוראים לתוכנה הזאת בדיסק?
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר אם אני ישים את התזמונים ככה זה מה זה עושה לזכרונות?זה מגריע מהיכולת?
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר תחת איזה כותרת אני יכל למצוא ובערך בכמה אחוזים זה מפחית?עריכה:ניסיתי עדין זה לא עובדintegral תגיד לי איפה אני יוכל למצוא את התוכנה הזאת,ומה אתה אומר איפה שוכנת הבעיה?יכל להיות שאני לא אוכל לעשות oc? :'(
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר ניסיתי כל מיני דברים עכשיו שמליצו לי עדין לא עובד,יש אפשרות כזאתcpu interfaceאמרו שאם אתה עושה oc היא צריכה להיות ב-enabled או שלא?מה זה בכלל? :-\
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים היא צריכה להיות ב EBABLED.לא יודע בדיוק מה זה עושה, אבל זה מתאים את המחשב לא"ק.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר נזכרתי מה זה זה בכלל לא קשור,זה סתם נותן לך את האופציות של האובר בכל מקרה זה הייה אצלי של אגרסיביש רעיונות אחרים?אינטגרל אני לא מוצא את התוכנה הזאת בדיסק?
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים אל תעשה על אגרסיב!!תעשה ידני!!וזה לא מה שאפשר את האובר בכלל, אפשר לעשות א"ק גם כאשר זה על DISABLED.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר אין שם דבר כזה ידני יש אופטימליחוץ מזה זה עדין לא עוזר עדין אני לא מצליח
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר by spd אהמממ לא נראה לי יכל להיות יש by spd לזכרונות אבל אז זה לא טובעריכה:אתה בטוח שזה תחת אותה כותרת? cpu interface?איזה לוח יש לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.