פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים אז ככה עוד שבוע אני צריך לקבל רכיבים לרשת אלחוטית עד אז אני רוצה להכין כבל רשת ישיר רציתי לדעת אם מישהו יודע את הסדר של החוטיםלפי צבעים (יש לי כבל אחד ארוך ישיר ואני רוצה לחתוך אותו כדאי שיהיו 2 )אם מישהו יודע אז שיכתוב אם אפשר אז תמונה זה עוד יותר טוב. ;Dנ.ב.לקנות רשת אלחוטית רק בחו"ל דוד שלי שולח לי מאלסקה (כן הוא גר באלסקה) הוא קנה ב130$ראוטר+כרטיס USB +כרטיס PCMCIA של Linksys 802.11G
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים 1. אמרת רשת אל-חוטית אז למה לעזעזל אתה צריך חוט?!2. אם אתה צריך למה שלא תקנה?! זה גרושים!
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים (יש לי כבל אחד ארוך ישיר ואני רוצה לחתוך אותו כדאי שיהיו 2 )אם יש לך כבר כבל אחד ישירלמה אתה צריך שנגיד לך איך הוא נראה?יש לך אחד מול העיניים!!!נ.ב.אין חוק נגד אווטאר כ"כ גדול?
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים 1. אם אתה אמור לקבל WRT54G של Linksys אז לידיעתך הוא כבר כולל כבל רשת אחד בקופסא לצורך חיבור מודם ה- ADSL לראוטר.2. בהצלחה מול המכס כשהם יזרקו אותך מכל המדרגות בגלל שניסית לשלוח לארץ ציוד אלחוטי מארה"ב בלא תקינה ישראלית.(יש ל- Linksys מודל אירופאי מיוחד WRT54G-EU וזה מה שנמכר בארץ - יש לי אותו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.