עבור לתוכן

Hello From LA!

Featured Replies

פורסם

Hello guys, i'm writing to you from Los Angeles, Califorina...

I Can't write in hebrew cause i only have a guest permissions on this computer, but i already installed xvid and downloaded Naruto (ANIME) xD..

So, i was on a huge park, "Magic Mountain" I think, and i did banji jumping!! man that was fucking scary!! before i did that i was really scared from all that stuff, i still can't believe i did it!! i'll show you the video file (they film it for you) when i'll get back to Israel (next week)

so i just wanted to say hello. see ya next week!

btw, if you didn't k know until now, i'm imac. ;D

פורסם

אני מניח שלראות עיברית אתה יכול?^^

גם אני הייתי במג'יק מאונטיין. פרק מטורף לגמרי. הכי אהבתי שם את הרכבת הרים של באטמן, שאתה כאילו תלוי הפוך... גם המפלים נחמדים. זה מה שיש בסופרלנד רק פי 7 יותר גדול בערך^_^

הפארק שאני הכי נהנתי בו שם זה היוניברסל סטודיוס.

אבל זה לא היה החלק הרציני של הטיול... אני נסעתי לשם להפגש עם שאק

O_o

פורסם
  • מחבר

Yeah i can see hebrew... In Universal Studios i enjoyed the Terminator 2 3D.. that was amazing! and the trip to the studios that was great too..

Tommorow i'm going to Las Vegas, i'm staying in the hotel "Luxor" i hope theres a computer there...

פורסם

אני מניח שלראות עיברית אתה יכול?^^

גם אני הייתי במג'יק מאונטיין. פרק מטורף לגמרי. הכי אהבתי שם את הרכבת הרים של באטמן, שאתה כאילו תלוי הפוך... גם המפלים נחמדים. זה מה שיש בסופרלנד רק פי 7 יותר גדול בערך^_^

הפארק שאני הכי נהנתי בו שם זה היוניברסל סטודיוס.

אבל זה לא היה החלק הרציני של הטיול... אני נסעתי לשם להפגש עם שאק

O_o

יותר קרוב ל פי 20 ,איפה הסופרלנד ואיפה SIX FLAGS.

פורסם

בקשר ליוניברסל.. מעניין אותי לדעת עד כמה גדול הפארק בלוס אנג'לס,

אני הייתי בזה שבאורלנדו, בלוס אנג'לס יש Island of Adventures? (שזה בעצם פחות על הסרטים והסברים, ומתקנים ורכבות הרים נטו)

בכל מקרה, תהנה!

פורסם

תהנה, אתה יכול להראות לנו כמה תמונות משם?

בכלל מארה"ב...

איך הייתה הטיסה בסופו של דבר?

פורסם
  • מחבר

Thank Or, i'll show you pictures when i'll get back to Israel...

btw, if you guys are in LA go to "Shula & Eshter" Great kosher israeli food..

פורסם

יותר קרוב ל פי 20 ,איפה הסופרלנד ואיפה SIX FLAGS.

אכן, אבל המפלים שם לא כאלה ברמה... סתם נחמדים.

אני הכי אהבתי ביוניברסל את פארק היורה (שזה בעצם סתם כזה... אבל נחמד) ואת בחזרה לעתיד. זה כל כך מציאותי שזה מדהים. הטרמינייטור נחמד יש כזה גם בסי ווארלד שהייתי בו קודם אז לא התלהבתי מזה כל כך...

פורסם

כל מה שאני יכול לומר לך זה - תישאר שם!!! אל תחזור לכאן... :P אךךך, מה לא הייתי נותן כדי להיות עכשיו ב-LA. :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים