עבור לתוכן

שווה לי לקנות 40 גיגה 8 קאש משומש ב150 שח של ווסטרן???

Featured Replies

פורסם

השאלה היא בכותרת ...שווה לי?...האר דיסק בשימוש אצל הבחור כ7 חודש ועבר כ10 פירמוטים ונמצא על ידי במצב תקין לחלוטין השאל אם 150 שח כמשומש זה משתלם לי? ::)

פורסם

פחות מחצי מחיר......

לאדע.... אני אישית לא אוהב להסתכן עם חומרה משומשת...... אבל זה די זול.....

אני אישית לא הייתי קונה....

פורסם

חומרה משומשת זה דבר אחד, הארד דיסק משומש זה דבר אחר. אני יודע שהארד דיסק שקורס עלי זה רע מאוד, יש לי הרבה דברים שיהיה קשה לשחזר. אני יודע שאצל אחרים זה בערך סוף העולם. אתה יכול לקנות, כי זה נשמע משתלם, אבל תחשוב טוב לפני שאתה שם עליו דברים חשובים. אם אתה שואל איזה דברים לא חשובים אפשר לשים על הארד דיסק, אז אתה בעצם עונה לעצמך על השאלה.

הארד דיסק לא יקרוס יותר מהר בגלל שהוא משומש, אבל אולי מי שמוכר לך אותו יודע משהו שאתה לא יודע (נפל לו קצת, החליק לו טיפה, מצא כמה סקטורים דפוקים וכיסה אותם...). אם אתה מכיר וסומך על הבן אדם זה לא נראה לי ביג דיל.

פורסם

אז אתה אומר שאם התוכנה הזאת לא מוצאת שום בעייה ההארד דיסק הוא בסדר גמור? קשה לי קצת לקנות את זה, למרות שהסיכונים הם די אפסיים...

פורסם

הרד דיסק של ווסטרן דיגיטל 8מ"ב קאש מלפני חצי שנה? זה אומר שיש עוד שנתיים וחצי אחריות!!

לפי דעתי אין לך מה לדאוג

פורסם

אני היחידי שחושב שהנושא הזה אמור להיות בפורום אחר...?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על תגובותיכם ממש תגובות לעניין שנתנו לי לחשוב יותר מה שכן אני לאחר שקראתי את תגובותיכם והנקודות שבהן אני יכול לומר קבלו תיקון האר דיסק לא בין 7 חודש אלה היה בו שימוש של 7 חודש בכללי בדוק הארסידק כבין בערך שנתיים וקצת עבר 9 פירמוטים במהלך שימוש של7 חודשים ולאחר מכן שכב במגירה של הבחור  אני מכיר תבחור כבר קרוב לחצי שנה הייתי אצלו הוא כבר בתכלס חבר שלי לכן  המחיר מכירה שלו אליי בהתאם..אני ראיתי תאר דיסק בפעולה הוא סביר ביותר שקט עובד לא נתקע והסיבה שהוא שכב בצד כי החבור קנה  80 גיגה עם 8 מגה קאש לשימוש ות40 החליט להשאיר בצד כי 80 גיגה הספיק לו בהחלט ואז לפני חודש הוא היה בשוויץ וגנבה והביא איתו תשאטל החדש שלו ושוב ת40 גיגה התקין עליו למשך שבועים והחליט לקנות לשאטל הקטן 120 גיגה של סגייט[החליט על סגייט כי כולנו יודעים למה...:-)O וזהו יש לו עכשיו 120 גיגה ועוד 80 גיגה במחשב הגדול וה40 גיגה לא בשימוש ואני זה שהצעתי לקנות אותו ולא הוא החליט והכריז שהו מוכר אותו לכן ממש לא ניראה לי שיש בעיה כלשהי אם הקשיח של הבחור מה שכן הוא גר 200 מטר ממני ואמר שבשבוע הקרוב אם אני לא ירצה תקשיח אני יוכל להחזיר לו אותו ולקבל תכסף מבינים

אחרי מה שאמרתי לכם פה שווה לי עדין? ומה דעתכם שאני ינסה להוציא אותו ב120 שח בכל זאת עדין חדש כיום עולה 330..

ולמי שאמר שפה זה לא המקום של הדיון אוקי שישאיר זאת למנהלים לשיקולם הם יחליטו ובמידת הצורך יעבירו את הדיון למקום המתאים

תוד'ה לכל העוזרים.. :xyxthumbs:

פורסם

תוציא בכמה שיותר זול 120 ש"ח נראה לי מחיר מעולה אפילו 150 ש"ח זה עדיין מחיר מעולה!!

אני קניתי לפני כמה זמן 120 גיגה של WD אם 8 מגה הוא עדיין לא בשימוש שוכב במגירה קניתי ב-489 ש"ח מפנדה עכשיו המחיר עלה חחח :P

פורסם
  • מחבר

תוציא בכמה שיותר זול 120 ש"ח נראה לי מחיר מעולה אפילו 150 ש"ח זה עדיין מחיר מעולה!!

אני קניתי לפני כמה זמן 120 גיגה של WD אם 8 מגה הוא עדיין לא בשימוש שוכב במגירה קניתי ב-489 ש"ח מפנדה עכשיו המחיר עלה חחח  :P

אוקי אני באמת ינסה להוציא ממנו ב120 שח [אם עד אז הוא לא יביא לי אותו בפנים ...] חח וגם אתה בעל דיסק קשיח נחמד ביותר במגירה מה יש לכם מה לא שמעתם על המילה להשתמש..?

הוא קנה תסיגייט שלו גם 120 גיגה 8 קאש ב500 שח במקום 580 ומשהו ..מפנדה אתמול..וההנחה זה פרוטקשן.. :cool2: אז אתה אומר מחיר בנ**נה..?

יענו שווה בטירוף..זה אחד ששומר על הדברים שלו ויודע לטפל בהם ככה שאני לא לחוץ..99 אחוז הקשיח תקין..ומה ביגלל יענו שהוא משומש זה כאילו לקחת סיכון..?

אוקי אני מודע לכך אך בוא לא נישכח ונצא מנקודת הנחה שהקשיח 40 גיגה 2 קאש שלי יכול להחזיר ולדפוק אותי באותו מטבע  זאת אומרת להדפק מעצמו ככה סתם אפילו ברגע זה.. :-X

פורסם

כן מבין אותך קרה לי אותו הדבר אם 20 גיגה שלי היה הרד דיסק מעולה  :'(

פתחתי אותו גיליתי שהמחט נידפקה ולא זז בכלל... טוב אז קניתי את ה-120 גיגה אבל בגלל שיש לי עכשיו 10 גיגה אם וינדוס XP מותקן

אין לי כוח לחלק את החדש למחיצות ןלהתקין וינדוס בנתיים  :lol:  :P

אני אומר תקנה כדי מאוד במחיר הזה!!

אם אתה לא רוצה אני יקנה  ;D

פורסם
  • מחבר

כן מבין אותך קרה לי אותו הדבר אם 20 גיגה שלי היה הרד דיסק מעולה  :'(

פתחתי אותו גיליתי שהמתח נידפקה ולא זז בכלל... טוב אז קניתי את ה-120 גיגה אבל בגלל שיש לי עכשיו 10 גיגה אם וינדוס XP מותקן

אין לי כוח לחלק את החדש למחיצות ןלהתקין וינדוס בנתיים  :lol:  :P

אני אומר תקנה כדי מאוד במחיר הזה!!

אם אתה לא רוצה אני יקנה  ;D

חחח לא לא אני אני יקנה ...אני ינסה ללחוץ על 120 שח אם אני יצליח זה יהיה מחיר בדיחה...בכל זאת עדיף מאשר 330 שח חדש בחנות אז הוא משומש למי לעזעזל איכפת ביג דיל אני יעשה כמה סריקות ובדיקות יבדוק אותו בתוכנה שאחד האנשים פה הביא לי ויעשה לא פורמט וזהו אם הוא עבר את כל זה הוא בטח יעבוד אצלי עוד די הרבה זמן.. :xyxthumbs:

פורסם

לא יודע אם הם שמעו על המונח "להשתמש" אבל בטח שהם שמעו על המונח "פיסוק". :silly:

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם הם שמעו על המונח "להשתמש" אבל בטח שהם שמעו על המונח "פיסוק".  :silly:

חחח פיסוק רגליים..חח צוחק , אוקי הינה אני יפסק מהיום ! :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים