פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים אני אומר לכם עוד חודש אתם תופיעו בכולבוטק מאחורי צל וישנו את השם שלכם.....מה זה זה....... סך הכל משקפי שמש ג'נרים...... טוב לא ג'נריים אבל אולי יתפרקו אחרי יום......מה פאקינג תעשו עם משקפי שמש אתם לא סטייליטים
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים לא יודע למה אבל זה too good to be true. כמו שאמרו כבר אין ארוחות בחינם וה-21 ימי עסקים האלה מגדילים עוד יותר את הספקאין איזו אפשרות לשלם לשליח כשאני מקבל את המשקפיים ביד??
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר לא'דע למה קשה לכם להאמין, עולה 50 שקל בדר"כ, 40 אפילו אם מתווכחים, אז הגיוני שימכרו ב 35 בלי להחזיק חנות פיזית...ואם לא יביאו את המשקפיים, אז הלכו 35 שקל...לקחת סתם כסף הם לא יכולים.21 ימי עסקים נותנים בכל מקום
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מה פאקינג תעשו עם משקפי שמש אתם לא סטייליטיםהא שכחתי, משקפי השמש הומצאו לסטייליסטיםתודה שהזכרת לי...
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים שימו לב שבחוקים שבאתר כתוב שהתמונות להמחשה בלבד ויכול להיות שהמוצר לא יראה בדיוק כמו בתמונהוברוב התמונות תשימו לב שעל הידית כתוב משהו כמו KOST לא הבנתי במדוייק מה רשום שם (ולא שם החברה RAVE)מה זה זה.. ?
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים רמאים זה מה שזהעריכה:יביאו לכם מסכה של אלה עם רתכית.....או משנות השבעים שזה מגן על כל הפנים מהשמש
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים ואני חשבתי שחלצות זה בשביל ללבוש ולא כמדים של ערסים (KENVELO)זה המדים הייצוגייםיש להם את המדיי ב' שזה הכאוס
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים הזמנו (אני, חברים ומשפחה) בסיבות ה13 זוגות, כולם הגיעו, לא חויבנו ביותר מ35 שקל לזוג. תהנו
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים ככה זה ישראליםאם היו מוכרים לכם ברחוב ב35 שקל אולי הייתם קונים אחד לעצמכם וגם זה בלחץאבל אם כתוב חינם לגמרי, מזמינים 13 זוגות, ל4 אנשים ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים שימו לב שבחוקים שבאתר כתוב שהתמונות להמחשה בלבד ויכול להיות שהמוצר לא יראה בדיוק כמו בתמונה וברוב התמונות תשימו לב שעל הידית כתוב משהו כמו KOST לא הבנתי במדוייק מה רשום שם (ולא שם החברה RAVE) מה זה זה.. ? אהמ,לפי הגדרתך שלך, אתה ישראלי,אבוי :.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים אממ לאלא הזמנתי (עדיין)סתם נכנסתי לאתר לראות מה הקטע של ה"מחיר רגיל 300 שקל, רק עכשיו.... 0 שקל!!"נשמע לי קצת מוזר, מיילה אם הם היו נותנים את המשקפיים בחינםאבל שהם מציינים שאלה משקפיים בשווי של 250-400 שקל.. מוזר מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.