עבור לתוכן

לא ממליץ לאף אחד על Kaspersky

Featured Replies

פורסם

היה בא לי להרוג את מי המציא את התוכנה המעוותת הזאת

מייד אחרי ההתקנה יכלתי להרגיש את המחשב לא זז, כאילו יש לי פנטיום 2.. אמרתי יאללה אבל אומרים זה טוב

עשיתי סריקה, עזבו שהוא לא מצא לי שום וירוס  בכלל.. (כמו הנורטון והF SECURE המעולים) הוא גם כל שנייה ביקש סיסמא מושתנת, fgs הוא יכל פשוט לסרוק צונזר על ידי? כל שנייה לתת לו סיסמא.. לאיזה קובץ? מה גם שהוא נותן מלא התרעות סתם.. בולשיט כדי שיחשבו שהוא מוצא יותר, אבל זה צונזר על ידי מניפולציה *** של הרוסים או מי שלא פיתח את התוכנה *** הזאת שלא תראה יותר דיסק קשיח אצלי בחיים

ככה זה עבד אצלי, לא משקף בהרכח איך שזה יעבוד אצלכם, דעתי האישית, תעשו חיים, שלום ביי ולהראות  :-*

הנה ערכתי :)

פורסם

ניסית לפתור את הבעיה? שאלת כאן בפורום? פנית ל-kaspersky? לא. במקום זה אתה מנבל את הפה וזורק האשמות חסרות בסיס.

פורסם

חוצמזה שכל מי שהמלצתי לו על התוכנה מרוצה עד השמים !

פורסם

אני משתמש בקספרסקי והוא עובד ללא בעיות והוא מעולה

פורסם

ראשית כל, חבל שאתה סתם מנבל את הפה ומוציא לאוויר האשמות חסרות בסיס, פשוט לשווא !

עוף בגריל, 15/08/2004, בשעה 21:58:50 :

מייד אחרי ההתקנה יכלתי להרגיש את המחשב לא זז, כאילו יש לי פנטיום 2.. אמרתי יאללה אבל אומרים זה טוב

ביחס לטענתך, כל אנטי וירוס שקיים כיום בשוק לוקח כמות מסויימת ממשאבי המערכת לצורך עבודתו ברקע, זה שיש לך מחשב Pentium II (מחשב חלש ניתן לומר  :-\) לא אומר שהאנטי וירוס עובד לאט וגרוע, הוא עובד בהתאם למערכת בה הוא מותקן, כך שזה לא נכון 'להאשים' את Kaspersky בבעיה.

עשיתי סריקה, עזבו שהוא לא מצא לי שום וירוס  בכלל.. (כמו הנורטון והF SECURE המעולים) ...

::) איפה כתוב שאנטי וירוס חייב למצוא וירוס כלשהו בכל סריקה שהוא עושה ? ככל הנראה המחשב שלך נקי מוירוסים ולכן הוא לא מצא שום דבר.

[ נ.ב. - כמו שכתבת, (כמו הנורטון והF SECURE המעולים) - אם כבר דיברת על זה שה - Kaspersky כבד ועושה את המחשב איטי, מה אפשר להגיד על נורטון ?! הם פשוט אוכלים זיכרון ומאטים את המחשב בצורה משמעותית, נכון שלא בכל מחשב, אבל אם כבר מדברים על אנטי וירוס כבד, הראשון שאפשר להזכיר הוא נורטון ].

הוא גם כל שנייה ביקש סיסמא מושתנת, fgs הוא יכל פשוט לסרוק ולסתום? כל שנייה לתת לו סיסמא.. לאיזה קובץ?

??? באיזו גירסה השתמשת ?! איזו גירסה התקנת במחשב ? אולי הורדת מהאינטרנט גירסת ניסיון והוא מבקש ממך סיסמא על-מנת להרשם, כי אצלי הוא לא ביקש שום סיסמא, רק בהפעלה הראשונה וזהו.

מה גם שהוא נותן מלא התרעות סתם.. בולשיט כדי שיחשבו שהוא מוצא יותר, אבל זה חרא מניפולציה מסריחה של הרוסים או מי שלא פיתח את התוכנה המגעילה הזאת שלא תראה יותר דיסק קשיח אצלי בחיים.

א - על סמך מה אתה קובע ששהתרעות שהוא נותן לך הם פשוט סתם ? אולי במקום להתעצבן ככה, תרשום לנו מה הוא רושם לך בהתרעות כדי שנוכל לעזור לך בזה, מה אתה אומר ?  ;)

ב - אכן כן, חברה רוסית פיתחה את התוכנה, וזה מה שעושה אותי רגוע, להיות מוגן ע"י כמה גאוני אבטחה רוסים, מה עוד צריך לבקש ?  ;D

אז ככה, לפי דעתי תרשום פה בפירוט את כל הבעיות שהוא עושה לך, את ההתרעות שהוא מראה לך וכל שאר הדברים, כדי שנוכל לזהות את הבעיה אם באמת קיימת אחת כזאת ולעזור לך ::)

בהצלחה, מקווה שנוכל לעזור לך כאן.

The Wizard

פורסם
  • מחבר

טוב דבר ראשון יש לי מחשב ברוך השם חזק.. זכרון 500 מה"ץ מעבד 2800 וכו' וכו'..

חוץ מהאיטיות הכללית שלא נגרמת בנורטון ושאר האנטים, הוא מבקש כל פעם סיסמאות לקבצים, באמצע הסריקה..

ושאלת מי אמר שתוכנה צריכה למצוא וירוסים כדי להיות טובה...

[glow=red,2,300]כל הפורום[/glow]

כל פעם אומרים "היא יותר טובה כי היא מוצאת יותר וירוסים" נו.. יופי..

בקשר לשפה שלי,.. תתעלמו, אני סתם אהבל שרושם מה שאני חושב באותו רגע, ככה המוח שלי עובד.. תמיד אחרי זה שאני קורא אני אומר וי איזה אהבל אני אני רשמתי את זה??

:-\

ערכתי את ההודעה שתראה יותר יפה :)

בגדול בנורטון אני לא רוצה להשתמש, נמאס לי ממנו

והF SECURE נגמר לי הTRIAL...

אז פתרון לקספקסי יהיה מעולה.. :)

פורסם

בשביל זה יש את כפתור העריכה

ואם למחשב שלך קשה להריץ את האנטי וירוס הזה

זה לא אומר שהוא לא טוב

פשוט לא כל תוכנה מתאימה לכל מחשב

:argue:

פורסם

צודק ב 100 אחוז גן לי היו את כל הבעיות האלה חרא של אנטי וירוס .

פורסם

1. כל מי שטוען שקספרסקי גרוע , להלן כמו סיבות :

א. לא יודע להתקין כראוי תוכנה .

ב. לא מחק אנטיוירוס אחר שהיה מותקן על המחשב .

ג. זורק שטויות לכל עבר .

אני כבר המלצתי לעשרות אשניפ לעבור מנורטון לקספרסקי - כולם מרוצים ! ::)

פורסם

תשמע ה AVAST נחמד. קליל וורסיה בסיסית חינמית. תנסה:

http://www.avast.com/eng/avast_4_home.html

האנטי ווירוס הזה טוב? אתה ממליץ להשתמש בו באופן קבוע?

ואני גם לא ממש מרוצה מה-KA..... (שכחתי את השם). יש לי עכשיו ווירוס במחשב, אבל התוכנה לא מצליחה לגלות אותו. וזה לא עזר שעידכנתי את התוכנה או שעשיתי סריקה במצב SAFE MOD.

הווירוס הוא KOLDER.EXE, קראתי עליו קצת מידע, ורשום שתוכנת אנטי ווירוס אמורה לגלות אותו, אבל התוכנה הזאת לא גילתה אותו.

בבקשה אל תתחילו לתקוף אותי עכשיו, אני לא המצאתי את מה שכתבתי.

פורסם

. הגירסא החינמית של avast סבירה - אני ממליץ שלא לגעת במוצר חינמי .

אם kav המעולה לא מוצא לך את הוירוס , אז תנסה אולי להגדיר את רמת האבטחה - או שלא עידכנת .

הכל מקרה , אני ממליץ לך לנסות את nod32 , או את f-secure .

שניהם התחליפים הטובים ביותר לקספרסקי , אבל הם לא טובים כמוהו ..

פורסם

תשמע, האמת שלא עשיתי דוקטורט בנושא. הייתי צריך AV להתקין וקראתי המלצות אז הורדתי והתקנתי. לא היו שום בעיות מאז על אותו מחשב. הבחור התלונן שה "סטרסקי" כבד לו אז הצעתי לו שינסה את ה AVAST שאינו כבד כלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים