עבור לתוכן

מחשב פנטיום 3 866 עם דרישות מינימום 800 של צורב dvd

Featured Replies

פורסם

המחשב, כמו שכתבתי הוא פנטיום 3 866 עם 384 mb זיכרון.

באתר היצרן של הצורב מפורסם שדרישות המינימום הם פנטיום 3 800. למה צריך מעבד כל כך חזק בשביל צריבה? אני קונה בעיקר בשביל גיבוי.

עוד שאלה, האם בשביל גיבוי זה משנה עם זה אם המדיה היא - או + והאם יש מדיה מיוחדת לדטה?

ושאלה אחרונה, על איזה חנות אתם ממליצים?, חנות שהיא גם פיזית, לא רק באינטרנט.

פורסם

תשמע המערכת הזאת קצת חלשה לצורב DVD.

אם אתה רק מגבה DATA זה צריך להיות בסדר. יש פורמט שנקרא DVD RAM שהוא מעולה לגיבויים שוטפים בתנאי שאינם דורשים מספר גדול מדי של דיסקים (כי הדיסקים יקרים). -R הוא גם בסדר לגיבויים. גם - RW.

תקרא את הטרד הראשון.

רב חנויות האינטרנט בתחום הזה הן חנויות פיזיות. באזור ת"א יש את YARDEN PC ו ZIGZAG2000. באשזור חיפה יש KSP ו NOA.

אני מציע לך לבוא לחנות עם המחשב ולבדוק איך מתנהג הצורב עם המחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא לצורב של פלקסטור, או 708 או 712.

איך החנויות דגש ו- comp-il, כי שם המחיר יותר זול, האם הן אמינות, שירות וכו'.

הכוונה בקניה, היא שוב, בעיקר לגבות מידע.

ושאלה נוספת, האם יש הבדל בשביל גיבוי בין הפורמטים + ו -, או ששניהם טובים באותה מידה בעיקרון.

פורסם

פלסטור? חבל על הכסף.

לך או על ה NEC2510A(בעיית קריאה קלה בדיסקים פגומים) או על ה LG4120B(אמינות כוננים אופטים של LG בעבר גרועה, כיום כנראה השתפרה אבל עדיין מוטלת בספק), שניהם מצוינים.

או שתחכה לפיוניר A08.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה אמינות מירבית ושקט בצריבה.

לכן בחרתי בפלקסטור. אני לא זקוק ל- dvdrom.

ואיך החנויות האלה שציינתי?, סבירות? מנסיון, יש חשיבות למקום שממנו קונים, לפחות בהרגשה ובשירות, וגם זה חשוב.

פורסם

הכוונה היא לצורב של פלקסטור, או 708 או 712.

איך החנויות דגש ו- comp-il, כי שם המחיר יותר זול, האם הן אמינות, שירות וכו'.

הכוונה בקניה, היא שוב, בעיקר לגבות מידע.

ושאלה נוספת, האם יש הבדל בשביל גיבוי בין הפורמטים + ו -, או ששניהם טובים באותה מידה בעיקרון.

לא מכיר את דגש. COMP-IL בסדר. פלקסטור מיותר לחלוטין. יקר ללא שום הצדקה. ה LG אמין ושקט מאוד.

. תקנה 4120B.

ביקורות:

http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=234

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=29&id=1177

אם גיבויים אז LG בגלל ה DVDRAM שזה שונה לגמרי מ DVD ROM. אומרים שה -R יותר טוב לגיבויים מה +R אבל אני לא מוצא שום הבדל. ה DVDRAM טוב משניהם.

על DVD RAM:

http://www.ramprg.com/index.aspx

על ה LG4120B(אמינות כוננים אופטים של LG בעבר גרועה, כיום כנראה השתפרה אבל עדיין מוטלת בספק)

:bash: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :bash: :bash: :behead: :behead: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

פורסם
  • מחבר

התכוונתי ל-ram ולא ל-rom, טעות שלי.

אני לא זקוק לגיבויים יום-יומיים, אלא לגיבויים פעם בחודש, משהו כזה.

בקשר ל-LG, היה לי כונן cdrom שלהם ולא נורא התלהבתי. דרך אגב, איזו תוכנת צריבה מגיעה עם ה-LG? ואיך האמינות של הצריבה שלו של data?

פורסם

שמע אם אתה רוצה אותו לגיבויים אז הוא מצויין לזה בגלל ה DVDRAM שלו.

הצריבה שלו מאוד איכותית.

אם אתה רוצה אותו לסרטים אז כדאי שתעבוד עם מחשב יותר חזק.

חוץ מזה קצב העברת הניצונים של צורב DVD (בעת צריבה)

היא יותר מהירה מצורב רגיל ולכן על המחשב להיות יותר חזק.

פורסם

איכות הצריבה מעולה (תסתכל בביקורות). לגבי אמינות, היה לי 4082B שעבד קשה - NO PROBS. עכשיו הוא עובד קשה אצל חבר. יש לי 4120B שעובד קשה. NO PROBS.

אני מציע לך לקנות מחנות שמוכרת את ה 4120B ב BOX מיבואן רשמי. בא עם נירו , INCD תוכנת צפיה ב DVD ותוכנת קדוד.

למשל מפה:

http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=723&catcode=63

יש הרבה יבוא מקבילי של LG בבאלק. עדיף יבואן רשמי.

פורסם
  • מחבר

אל תדאג אני לא אקנה bulk בכל מקרה.

השאלה מה לא טוב בפלקסטור חוץ מהמחיר?

האם ה-lg משתווה לו באמינות הצריבה?

פורסם

מה אתה מגבה בדיוק?

אמינות הצריבה זה חשוב ולא פחות אמינות המדיה. בשני פרמטרים אלה ה DVD RAM משמעותית יותר טוב.

לגבי איכות הצריבה מיד אנסה להשוות ביניהם.

פורסם
  • מחבר

אני מגבה חוץ מה"שטויות" הרגילות גם תמונות חשובות של המשפחה, לכן חשוב לי שזה יצרב באיכות טובה ובאמינות מירבית. כמובן שגם המדיה חשובה וקראתי את הת'רד עליה (verbatim נראית כמועדפת).

פורסם

טוב בא נשווה וורבטים -R, ב X4 וב X8.

הפלקסטור מעולה. אבל גם ה LG כפי שתראה מיד. אם איכות הצריבה של הפלקסטור היא 100, איכות הצריבה של ה LG היא 97. פשוט לא שווה את ההפרש בכסף.

הראשון יהיה LG והשני פלקסטור.

X4 ואחרי זה X8

התוצאות לקוחות מ CDRLABS:

עריכה: שים לב שהתוצאות של ה LG ב X8 יותר טובות. עדיין אני חושב שהכתר במובן הזה כשמסתכלים על הכל כולל CD שייך לפלקסטור אבל היתרון זניח והמחיר מופרז. הפלקסטור זה הצורב היחיד שיותר מהיר מה LG כיום בארץ.

אם חשובות לך התמונות, שמור שני גיבויים. DVDRAM אליו תמיד תוכל בקלות לצרף תמונות עם הצטברותן. ממנו תצרוב ל -R בו תשתמש כרצונך עם התמלאות הדיסק.

עריכה 2: כמובן שההשוואה היא בין ה LG האחרון (X12) לפלקסטור האחרון (X12)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

ומה אם דרישות החומרה, באתר האירופי של פלקסטור כתוב פנטיום 3 700 ובאתר האמריקאי 800, מוזר.

לגבי ה-LG לא ראיתי באתר שלהם כלום בקשר לדרישות חומרה, רק מערכות הפעלה, גם מוזר.

פורסם

תשמע, אם זה רק לגיבויים זה אמור להספיק אבל זה מאוד גבולי. במהירויות גבוהות בסיר מאוד להניח שתהיה לך בעיה.

מיד אמצא את דרישות המינימום של ה LG.

שים לב שמבחינת צריבת DVD פרופר ה LG באותו ה LEVEL של הפלקסטור. בקריאה הפלקסטור יותר מהיר וב CD.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים