פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מה אני יכול לעשות על מנת להשיב אותם ? (כמובן שלא שלחתי אותם לסל מיחזור)תודה.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר בוא נגיד שאני אני לא מוצא את הקבצים עד מחר אני מקבל את זה לראש ! ואלה מסמכים שאני כתבתי.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים תוריד מאימיול תוכנה שנקראת undelete, אם מחקת את הקבצים בזמן האחרון, סביר להניח שתוכל לשחזר את רובם, אם לא את כולם
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים קודם כל נראה לי שעדיף כמה שפחות להשתמש באותו הרד-דיסק.תוריד תוכנה שמחזירה קבצים שנמחקו (בטוח תמצא בחיפוש) ותפעיל אותה.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים אתה יכול להשתמש בתוכנות כמו File scavenger, R-Studio ו- GetDataBack, תלוי במערכת הקבצים שלך.ומה שלא תעשה, תפסיק ברגע זה לעבוד עם ההרד דיסק שממנו נמחק לך החומר. את התקנת התוכנות והשחזור עושים אך ורק להרד דיסק פיזי אחר.אגב, חיפוש בפורום היה נותן לך את התשובות האלה, השאלה הזאת נענית פה לא מעט.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר תוריד מאימיול תוכנה שנקראת undelete, אם מחקת את הקבצים בזמן האחרון, סביר להניח שתוכל לשחזר את רובם, אם לא את כולםעשיתי מה שהוא אמר על ההארדיסק שלי מהארדיסק שלי, איזה נזק יכול להגרם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.