פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים ככה, הצורב שלי הפסיק לעבוד לפני כמה ימים, והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג טיפה.הצורב שנדפק הוא LITE-ON 52*24*52.מה הצורב שאתם ממליצים לי לקנות?תודה מראש, יונתן
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים TEAC 52X32X52 : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1111&catcode=156
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מה אתה מחפש צורב רגיל או צורב DVD?או נשאל אחרת כמה כסף אתה מוכן להשקיע לקניית הצורב?
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים אמממ תאמת ה TEAC הזה אכן מעולה, אם כי עדיין ה LITE-ON נחשב למעולה גם כן.קנה אחד משניהם ותהיה מרוצה לדעתי.מה אתה מחפש צורב רגיל או צורב DVD?או נשאל אחרת כמה כסף אתה מוכן להשקיע לקניית הצורב?טוב אין פה עניין כמה הוא מוכן להשקיע בקניית צורב אז זה לא ממש הכרחי לשאול את זה כי כולם אותו דבר מעט אז זה ממש לא משנה.אלא אם כן כל החיים שלו זה סביב הצורב והוא רוצה לקנות פלקסטור אז זה משהו אחר אבל אז הוא היה מציין את זה... :-\
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר הצורב של SONY נראה לי מתאים.יש איזשהם התנגדויות מיוחדות לגביו?דרך אגב, מחירו 190 ש"ח בקיי אס פי.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים אמממ לא ממש, אין התנגדות מיוחדת כי אחרי הכל אם אני לא טועה אז LITE-ON היא זושמייצרת את הצורבים של סוני וזה פחות או יותר אותו דבר.עדיף אם כבר LITEON וגם כן TEAC מצויין.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים יש לי צורב SONY32x10x40הצורב הזה עוד מהמחשב הישן שלי, שהוא עבד גם שם יפה מאוד, ועובד יפה מאוד גם במחשב 'החדש' כבר שנתיים.אומנם אני יכול לצרוב רק על 16 בכל הדיסקים למעט Memorex אבל הצורב הזה צרב הרבה מאוד דיסקים, והוא עובד חבל על הזמןבזמנו שילמתי עליו 500 ש"חוהוא שווה את זהאם לי אישית לא היה צורב סוני, לא הייתי ממליץ לך עליו כי אני לא כך כל אוהב את סוני בכל מיני תחומים למעט אודיונ.בנגמרה האחריות על הצורב ?
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים דווקא הבנתי שSONY לא מי יודע מה בצורבים... הצורבים שלה לא נחשבים איכותיים במיוחד... לי היה צורב כזה והוא שבק חיים די מהר, לדעתי הרבה לפני תוחלת החיים שהייתה אמורה להיות לו... ??? יש לך בKSP צורב של LITEON ב-190 ש"ח. נראה לי האופציה הכי טובה. חבל לחסוך 10 שקלים ולקנות סוני שאתה יכול לקנות לייט-און. פנק את עצמך אחי! ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים רציתי לדעת לא ממזמן רניתי צורב LG ראיתי שאתם לא ממלצים עליו למה ? הוא מעולה !
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים לך על הלייטאון 52X32X52, ב-160 ש"ח מי צריך יותר..והוא בין הטובים שיש.. ואת זה אומר לך מי שיש לו TEAC..
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים ..אהה... ;D אהבת 'תמחיר..?... מכיון שאסור בפורום לנקוב בשם החנות.. תוכל למצוא אותה אם תחפש דרך ZAP.. גם את הצורב הכי מפורסם כרגע בארץ (LG DVDR 4120) הם מוכרים הכי זול וב-6 תשלומים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.