פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים שניהם בערך באותה רמה ..אני ממליץ על קספרסקי או nod32 ...שניהם בליגה אחרת ...
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים יש יותר חדשה .... : וכולם , תפסיקו עם השאלות האלה ,יכול לבוא מישהו להגיד שהאנטיוירוס הכי טוב זה אלאדין ... תעשו מה שהכי טוב לכם , ומה שהמבחנים מוכיחים !
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר יש יותר חדשה .... : וכולם , תפסיקו עם השאלות האלה ,יכול לבוא מישהו להגיד שהאנטיוירוס הכי טוב זה אלאדין ... תעשו מה שהכי טוב לכם , ומה שהמבחנים מוכיחים ! המבחנים מוכיחים שהגירסא החדשה של קספרסקיי הכי טובה, לא? אבל אין לי מאיפה להוריד אותה.. הקיצר אני ילך על הF-Prot
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים למה שלא תוריד אותה מ: www.kaspersky.com :o יוו איזה נוב אתה , מילא לחפש תוכנות פרוצות אתה לא יודע , אבל תוכנות נסיון אפילו ? איזה נובים יש במדינה הזאת ... :
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר למה שלא תוריד אותה מ: www.kaspersky.com :o יוו איזה נוב אתה , מילא לחפש תוכנות פרוצות אתה לא יודע , אבל תוכנות נסיון אפילו ? איזה נובים יש במדינה הזאת ... : ינעל אמא שלך ימניאק שב בשקט!!!!! ימכוער קטן שב בלול
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את הגירסא הכי חדשה לאנטי-ווירוס קספרסקיי?אני מדבר על תוכנה פרוצה
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים קראת את הכללים ? או שאתה חפפן מסריח (ככה זה לפחות נראה)אסור לדבר על ווארז (אתה יודע מה זה בכלל ?) ;D ;D ;D ;Dהיעלם , נוב ! ;D ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מסתבר כי אתה הוא המסכן ... כיוון שאתה עושה רושם של מטומטם גמור , אני אסביר לך : אסור לתת קישורים לתוכנות פרוצות ופיראטיות ! > > > >
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מה אתם ילדים מסכנים? שואל שאלה תענו תקשיב טוב! אתה פותח ת'רד על נושא שכבר היה עליו אלפיים ת'רדים בשבוע האחרון!!! ואתה גם מדבר על ווארז בניגוד לחוקי הפורום!!!! >
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.