עבור לתוכן

בעיה בלשרת בקרבי , אני בן יחיד-פירוט בפנים

Featured Replies

פורסם

כרגע אני מיועד לצוללות שזה קרבי אבל יכול להיות גם שלדג , בקיצור ככה:

אני בן יחיד עם נתק מוחלט מההורים , עד כדי כך שאני לא יודע איפה למצוא אותם[ בארץ זה בטוח] ,

עכשיו אמרו לי בצבא שאני צריך להחתים את שניהם מול נוטריון , גם אין לי כסף לנוטריון , גם אני לא יודע איפה הם, אמרתי להם את זה , אמרו לי בעיה שלך , יש פיתרון???

אולי הכרזה על בן יחיד ללא הורים או משהו בסגנון , בבקשה אני חייב עזרה.

פורסם

תגיד להם שאין לך קשר להורים שלך ואתה בנאדם עצמאי ומבחינתך אתה רואה את עצמך יתום... או לא יודע... משהו כזה.

פורסם

תכריז שאתה חייל בודד אבל אז ירצו חתימת אופוטרופס או משהו. יכול להיות?

פורסם

גדלת לבד ללא אף אחד מההורים הביולוגיים שלך, ללא עזרה מצידם ואף ללא אחים? אם כך, אתה בהחלט "חומר" לשירות בצוללות... אני מצדיע לך!

בהצלחה.

פורסם

פנה לקצין העיר באיזור מגורייך, שם תוכל לקבל יעוץ מקצועי וכמו כן נמצא שם עורך דין הנותן שירות חינם.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם וזה באמת נפתר לי על ידי כך שפשוט הלכתי לקצין העיר וקבעתי לפני זה בטלפון פגישה עם העו'ד ,

וממש תוך שתי דקות העניין נפתר חתמתי על כמה טפסים וזהו , אני יכול לשרת בקרבי.

מה שאמרתי לו זה שיש לי נתק מוחלט מההורים , והוא גם חתם וזהו.

ועוד איזה סרטים עשו לי בלשכת גיוס סיפרו לי שאין מצב שאני אתגייס לקרבי בלי חתימה של ההורים ואמרו לי שהיה איזה אוזבקיסטני שרצה לשרת בקרבי ואמא שלו הייתה באוזבקיסטן והיא הייתה צריכה לבוא לקונסולייה שם והוא לקוסוליה פה ואז לתאם והצהיר שהיא מסכימה , הקיצר קצין העיר פותר את הכל.

פורסם

כן קצין העיר לפעמים די אחלה בדברים כאלה...

בכול מקרה שיהיה לך המון בהצלחה בצבא, גיוס נעים - אני הולך לישון בשקט בידיעה שאתה שומר עלינו, ושמור גם על עצמך!! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים