פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים זכור לי שהיו אתרים שנותנים דוגמאות לבחינות הפסיכוטכניות שעושים בצו ראשון כהכנה אליהםלא הצלחתי למצוא כאלה אתרים. אם מישהו מכיר...תודה
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים בשביל מה אתה צריך הכנהכל הקטע במבחנים האלה זה שלא תבוא מוכן, אם אתה יודע אתה יודע, אם לא אז לאזה פשוט לשקף את הידע והחשיבה האישית של הבן אדם (כדרך אגב תתכונן נפשית זה הולך להיות ארוך..)
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים בשביל מה אתה צריך הכנהכל הקטע במבחנים האלה זה שלא תבוא מוכן, אם אתה יודע אתה יודע, אם לא אז לאזה פשוט לשקף את הידע והחשיבה האישית של הבן אדם (כדרך אגב תתכונן נפשית זה הולך להיות ארוך..)זאת בדיוק הטעות שלךהוכח שאפשר להתקונן למבחנים כאלה וזה משפר את הציון בצורה משמעותיתזה לא מבחן IQ!!!זה מבחן כמו הפסיכומטרי רק ברמה נמוכה יותר והקורסים של הפסיכומטרי משפרים את הציון ב60-70 נקודות בממוצע
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים http://corky.net/~dorimani/animations/april.htmהפכת אותי לסרבן מצפון........ כואב על המצפון לשרת עם אנשים כמו בפלאש הזה
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים אתה מדבר על הפלאש? פריחות כאלו יש בכל מקום, גם במשרד עורכי דין, על הטלפון ומכונת הקפה. יש יותר גרועים.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר בשביל מה אתה צריך הכנהכל הקטע במבחנים האלה זה שלא תבוא מוכן, אם אתה יודע אתה יודע, אם לא אז לאזה פשוט לשקף את הידע והחשיבה האישית של הבן אדם (כדרך אגב תתכונן נפשית זה הולך להיות ארוך..)ממש טעות!!כל הקטע זה לדעת מה בדיוק הולך שם, אתה מקבל דוגמאות לשאלות שנשאלו שם פעם ואז אתה יודע פחות או יותר מה תקבל..זה רק יכול לעזור
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים בעקרון זה נועד לשקף את רמת הידע של הבנאדם, אם אתה מסתכל על השאלות מראש אתה גם יכול לענות עליהם כשאתה מתכונן בדיוק למבחן מבלי לדעת את החומר... תעשה מה שאתה רוצה. נ.ב אהבתי ת'FLASH
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים אין שום אבל שום סיבה להתכונן למבחנים האלו. הם קלים ברמה מדהימה. כמה מבחני מתמטיקה פשוטים ו/או הבנת הוראות (פשוטו כמשמעו) מבחני צורות עברית וכו' וכו'.כל אדם נורמלי יכול לעבור את המבחנים האלו בכיף,עם דפ"ר גבוה שישפיע לו על קב"א גבוהה.אם אתה ממש ממש מתעקש,יש ספר שנקרא "הכנה לבחינות המיון בצה"ל" של הוצאת קידום...70 ש"ח או משהו...וגם ספר פסיכומטרי ממוצע עוזר,אם כבר לקנות את הספר זה רק בשביל הרגשה שאתה יודע עם מה אתה מתמודד שם,וזה נותן הקלה ופחות בזבוז זמן על התמקדות בדרכי פיתרון של נושאים (הזמן הוא מעל ומעבר למה שאתה צריך),אם אתה רוצה...תהנה לך.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר שמעו אני לא סתם רוצה להיות מוכן לזה אני לא רוצה לפשל כי אחרי זה אין לי דרך לתקן ואני רוצה טייס ככה שאני חייב להצליח שם...אני לא מבין איך הגיוני שהמבחנים האלה כל כך קלים אם יש להם כל כך משקל גבוה בחישוב הקב"א ???בוא נגיד שאם אני לא יוצא עם קב"א 56 אני בבעיה
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים צרייך ספר פסיכומטרי? יש לי שמונה. חשבתי לשמור אותם לל"ג בעומר אבל אם אתה ממש רוצה...
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים אין שום אבל שום סיבה להתכונן למבחנים האלו. הם קלים ברמה מדהימה. כמה מבחני מתמטיקה פשוטים ו/או הבנת הוראות (פשוטו כמשמעו) מבחני צורות עברית וכו' וכו'.כל אדם נורמלי יכול לעבור את המבחנים האלו בכיף,עם דפ"ר גבוה שישפיע לו על קב"א גבוהה.זהו שאתה טועה בגדוללא כל אחד מוציא בקלות דפ"ר 9נכון שהגאונים יכולים בכיף גם בלי ללמוד להוציא 9 אבל יש כאלה שבלי הספר היו מוציאים 7 ודופקים לעצמם את האפשרויות בצבא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.