פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים אני מאמין שהשימוש בו יהיה מובן....[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר ברור שמובן לצרוב תמונה של דיסק אגב יש לך את זה גם ללינוקס(כי כרגע אין לי ווינדוס וגם לא יהיה לי אבל אני ינסה להפעיל עם WINEX או עם DOSEMU טוב נראה אבל אם יש ללינוקס טוב פי שניים תודה VATOS
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים זה מעניין גם אני רוצה לדעת פשוטבניתי ממשק ואני רוצה לעשות לו פתיחה של קבצים ממקובץ אפשר לדעת איך יוצרים בכלליות BIN ו CUE
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים לא צריך לעשות שום דבר , פשוט תהפוך את הסיומת של הBIN ל ISO ותצרוב בנרו ! הדבר הכי פשוט שאפשר לעשות !
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר VATOS זה לא עובד בWINEX או בDOSEMU משמע שזה WINDOWS NT CHARSET MODE אין לך את זה לDOS או לינוקס או משהו גרפיא.אין לי נרו זה לינוקס יש לי K3B שקורע את NEROב.אתה בטוח שאם אני יהפוך את הסיומת זה יעבוד כי זה לא אותו פורמט אולי נרו קולט את זה ככה לי זה לא נדמה
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים תנסה בקונסולה (במצב su) לכתובchmod 777 filename.bin./filename.binאני זוכר שברדהט 8 זה עבד..
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים לא יודע תנסה קיצר, ברדהט או שהיה לי איזה tool או שזה בא עם ההפצה, זה פתח לתיקיה את האימג'אמרתי לך קודם לא מבטיח שזה יעבוד אבל זה לא יכול לגרום לנזקטוב טעות שלי עכשיו אני נזכר שזה באמת היה bin שבא מיוחד לגירסאת לינוקסאני ימשיך לחפש תוכנה נורמלית ליצירת CUE אם אני ימצא אני יכתוב כאן..
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים תודה עכשיו הבנתי מצטער וטוס לוקחס :'( אני טמבל שחכתה כן שחכתי.. אבל לצערי אתה דואג להזכיר לי את זה כל פעם מחדש
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר זה לא עובד ניסיתי אולי אתה יכול בבקשה להזכר איך קוראים לו כי שני האיממנגים האחרים היה לי CUE בשבילם
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים תיצור קובץ כתבן ותרשום בו את זהFILE ".BIN" BINARY TRACK 01 MODE1/2352 INDEX 01 00:00:00בין הגרשיים תשאיר את הסיומת BIN עם הנקודה ולפני הנקודה תרשום את שם הקובץ לא כולל הסיומת שלו כי היא כבר קיימת פה כפי שאתה רואה!!!עכשיו יכול להיות שלא תצליח להכין אחד... אז תנסה להשיג אחי זה קובץ ששוקל קיי אחד אחרי זה תפתח אותו עם כתבן ותעשה מה שאמרתי לך פה.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר זהו צדקת פשוט כתבתי את זה לתוך קובץ בזהו גם הסתכלתי על של האחרים וזה זה תודה תודה תודה ואין סופור תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.