פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים יש לי לוח 8RDA3I.יש לי צורב DVD של NEC דגם 2510Aבנוסף יש לי DVD רגיל של LGהם מחוברים על אותו כבל - צורב מאסטר, ו LG סלייב.שניהם כמובן מחוברים לחשמל.הבעיה היא ש XP Pro מזהה רק את הצורב (גם דוס).איך אני עושה היכרות בין XP ל DVD LG ? צריך להתקין ממשהו ? לקפג ? לג'מפר ?תודה !!!
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים אין מצב בעולם שאין לך ג'מפרים על הכוננים (CD ו DVD)בצד האחורי של הכונן יש ג'מפרים... חיבורים פלסטיק קטן עליהם שסוגר מעגל חשמליקרוב אליהם על החלק העליון של הכונן יש מדבקה גדולה וכתוב שם איפה לשים כל ג'מפר בכדאי שיהיה או SLAVE או MASTERכשאתה מסתכל על הג'מפרים תמיד בצד ימין זה MASTERבאמצע זה SLAVE!שים את הצורב MASTERכונן CD או DVD רגיל SLAVEתתחדשיניב
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר צודקים - זו היתה בעייתת ג'ימפור !כונן 1 - ננגן DVDכונן 2 - צורב DVD2 הכוננים חוברו על אותו כבל אפור רחב,כאשר בחיבור של כונן 1 היתה מוצמדת פתקיית (לכבל האפור) שהיה כתוב עליה MASTERובחיבור הצורב היתה פתקית SLAVE - אבל מה שקובע זה הג'ימפור בלבד, אפשר להתעלם מהפתקיות, נכון ?אגב, מי עדיף ששיהיה המאססטר על הכבל הזה ?
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר שלום ידידי 1. הפתקיות לא משנות כלום, נכון ? 2. אתה מתכוון שלצורב אני יריץ עדכון חומרה ? בכלל לא שמעתי על עדכון חומרה ל 2510A... 3. אי אפשר להריץ עדכון חומרה כשהוא מוגדר כסלייב ?
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים יש FW 2.16http://www.de.nec.de/software/1628_FW_ND-2510A_win216.zipתוויות - לא אמור לשנותלא עבדתי עם ה NEC אבל כעיקרון עדכון FW עושים על מאסטר.
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים אפשר לעשות גם עדכון לסלייב. ואפשר גם לא לעשות למסטר(תראו תרד מתחתכם :'( )בלי קשר, עדיף שהצורב יהיה MASTER.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר אפשר לעשות גם עדכון לסלייב. ואפשר גם לא לעשות למסטר(תראו תרד מתחתכם :'( )בלי קשר, עדיף שהצורב יהיה MASTER.1. מדוע בלי קשר עדיף שהצורב יהיה MASTER ?2. אם אני רוצה שהוא יהיה MASTER - לא צריך להחליף בין החיבורים, אלא רק את הגי'מפור - נכון ?אינטגרל - מה נותן לי העדכון שצירפת ?
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים ה FW החדש? שיפורים ויותר תאימות. בשביל זה יש FW (רשמי)היצרנים ממליצים לחבר כמסטר. לא יודע למה חוץ מעניין עדכוני ה FW. תשלח אימייל ל NEC
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר 1. יש לך מושג במה הווא משפר ? (לא מצאתתי באתר) אני לא אוהב להתקין סתם דברים :-)2. איך בדיוק אני מעדכן ? פשוט מריץ את הקובץ ?3. אם אני רוצה להפוך את הצורב למאסטר כפי שאמרת, פשוט להחליף את מיקום הג'מפרים של 2 הכוננים - נכון ?
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים פה תקרא מה הוא משפר.http://www.de.nec.de./faq_detail.php/id/573/frage/410/lang/ENGשדרוג FW, חייבות לבוא הוראות יחד עם הקובץ. אתה חייב לקרוא אותם ביסודיות.שינוי מסטר וסלייב - כן, ג'ימפור.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר 1. במקרה תקלה - אין אחריות - נראה לי מסוכן מידי...2. זה לא עובד לצורב OEM - אם קניתי מחשב חדש בחנות והרכיבו לי גם את הצורב - איך אני יודע אם המוצר המקורי לא הגיע כ OEM ?3. You can only update from Firmwareversion 2.15 - איך אני בודק דרך נרו את גירסתי ?4. -disconnect all external USB / FireWire devices למה ? מה זה קשור בכלל ?5. deinstall all packetwriting softwares להסיר התקנת תוכנת צריבה ?!?6. נראה לי כאב ראש מיותר :-)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.