פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים שלום. יש לי בעיה עם דיסקים מסוג CD-RW אני נכנס לתוכנה של NERO צורב סרט ב-VCD לדיסק CD-RW אני ממתין שהצריבה תסתיים אחרי שהצריבה הסתיימה, אני לוקח את הדיסק ומגלה שהדיסק לא נצרב, והוא למעשה נשאר ריק וככה קורה לי תמיד שאני מנסה לצרוב עם דיסקים של CD-RW. אם מישהו יוכל לעזור, ולהגיד לי מה הבעיה, אני מאוד אודה לו בתודה מראש
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים תבדוק מאחורי הדיסק אם הוא נצרב אם יש סימן מסוייםאם קשה לך להבדיל קח דיסק CD-RW ריק ותשווהאם המידע נצרב והוא לא קריא בשום מקום סימן שהוא לא נצרב טוב ואתה צריך לבדוק את הצורב והתאימות שלותנסה גם סוגים של CD-RW במהיריות שונות חברות שונות חומרים שוניםהאם זה די חדש לך שזה קורה? האם לפני כן הוא צרב לך דיסקים כאלו?זה צורב חדש או צורב יחסית ישן וותיק?איזה צורב זה בכלל?
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים כנראה סימנת test/simulation זה מדמה צריבה כדי לבדוק את תקינותו של הצורב ,ולא צורב כלום באמת
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר זה די חדש, כי לפני זה הייתי מצליח לצרוב דיסקים מהסוג הזההצורב הוא YAMAHA 10-20-40והוא צורב די ישן, אבל מאוד טוב.
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים יש לך צורב די ישןהיה לי אחד כזה דומה לא מזמן נדפק והלך אחרי3 וחצי שנות שימושבכל זאת זה פאק שהוא אכל זה כמו שלי התחילו להיות בעיות צריבה במהירות 16 פתאום זה סתם צורב על 8 או על 12וגם היתה לי תקלה בתחילת השימוש שלו שהוא לא זיהה דיסקים מקוריים אבל את זה תיקנו תחת האחריותבכל מקרה אין מהל עשות צורב ישן שהגיע זמנו להתקלקל זה מה שאני חושב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.