עבור לתוכן

4 גיגה חסרים!!

Featured Replies

פורסם

כמו רבים , החלטתי לעשתו ניקיון באחד מהוכננים שלי. כשסיימתי בדקתי כמה לוקחים כל הקבצים שיש לי על הכונן והשוותי את התוצאה אם כמה בכלל יש לי מקום בכונן וגיליתי את זה:

29 גיגה תפוסים , 4 גיגה חופשיים , בסך הכל יש 38 גיגה.

כלומר 4 גיגה לאנשהו נעלמו.

בדקתי את כל האפשרויות של המערכת , ואין אפשרות המופעלת היה יכולה לקחת מקום.

כך גם בדקתי אם כל התוכנות שהתקנתי : תוכנות גיבוי וכו'

:-\

עכשיו עולה לי לראש רק דבר אחד: יש אפשרות שהאקר פרץ למחשב שלי , והפך אותי לשרת אף טי פי שלו. בדקתי את כל האפשרויות והנתונים בפיירוול והגעתי למסקנה או שאני סתם פרנואיד ויש איזושהיא סיבה אחרת להעלמות ה4 גיגה האלו , או שיש חתיכת האקר טיפש שפרץ למחשב שלי שיש אינטרנט לא מהיר במיוחד שבכלל לא שווה את המאמץ עקיפת הפיירוול והחבאת 4 גיגה בצורה טובה כל כך. ???

אז..... הצילו!!!!!!!!! :'(

דרך הגב, אני חושב שזה המקום המתאים ביותר לבעיה שלי מכייון שזו לא בעיה בהרדיסק עצמו וזו לא בעיה בwindows אז מה שנשאר

פורסם

לא הבנתי אתה אומר שהיה לך יותר GB פנוי או שגילית שחסר 4GB מנפח הדיסק קשיח?

זה אף פעם לא כמו שרשום לדוגמא 80GB זה 74GB

פורסם
  • מחבר

חסר לי 4 גיגה.

לא זה לא זה, יש לי 40 גיגה הרדיסק ובגלל זה אמרתי 38 .

פורסם

אממ אם זה ב C וגם המערכת הפעלה שלך שם ויש לך XP אתה יכול להכנס ל C:\WINDOWS\system32\wins

אם יש לך משהו תמחק זה בטוח ... התיקיה אמורה להיות ריקה ולשם בדרך כלל אנשים מעלים את התוכנות אחרי שהם פרצו

פורסם

לא בטוח שפרצו אליו

תמחק קבצי אינטרנט זמניים,כנס ל c:\documents and settings\user\local settings\temp

ומחק מה שיש שם

כנס ל start>>run>>chkdsk /f

זה ישאל לחץ y ותפעיל מחדש ואז סורק דיסק יעלה ,לפעמים קורה שהוינדוס מדווח לא נכון על המקום הפנוי..

אם עדיין יהיו בעיות אז סרוק אם TDS:

http://tds.diamondcs.com.au/index.php?page=download

תעדכן לפני הסריקה,ותעשה process memory scan

פורסם
  • מחבר

נימ , לא המערכת הפעלה שלי נמצא בכונן אחר בכל מקרה אמרתי שאני בדקתי את כל התקיות כלומר זה צריך להיות חבויי....

רון, חחח בידיוק את זה אני התכוונתי לעשות אבל זה היה סתם מתוך נואשות . בכל מקרה יכול להיות שאתה צודק .... תודה ^_^

ומה זה tds???

פורסם
ומה זה tds???

Trojan Defence Suite

תוכנה נגד טרויאנים הכי טובה שיש ;)

פורסם

c:\System Volume Information

זאת הספרייה שמאחסנת את ה-system restore. לי זה פעם תפס 6 ג'יגה, שווה בדיקה... ;)

פורסם
  • מחבר

קול :)

כמו שאמרתי בדקתי את כל האפשרויות במערכת ( זה כולל system restore , וגם לי הוא לקח 6 גיגה :) )

פורסם

בפעם האחרונה שהיתקנת ווינדוס, עשית format paratition דרך ההתקנה.

כי לפעמים כשצריך לירשום לו כמה מגה ביט יהיה בכל כונן אז הוא משאיר שטח מסוים מהדיסק

אני מדבר מניסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים