עבור לתוכן

2500@3200 אוברקלוקינג כשל!!

Featured Replies

פורסם

:'(

טוב..קודם כל המפרט שלי (די חדש...)

amd barton 2500+

volcano 12

abit nf-7

samsung ddr400 256mb

fx5900xt

עכשיו ניסיתי לעשות אוברקלוקינג ל 3200.. העלתי את ה fsb ל200mhz , נעלתי agp/pci , העלתי מתח מעבד ל 7.1 וולט

העלתי את הוינדווס, התכוונתי להוריד prime95 , לבנתיים הרצתי pcmark04 ותוך כמה שניות המחשב נכבה

אני חייב לציין שהטמפרטורה לא היתה ממש ידידותית (54 מעלות), גם לא לפני האוברקלוקינג (50 מעלות ) ...קניתי את הוולקנו12 בשביל שטמפרטורה תהיה הבעיה האחרונה שלי באוברקלוקינג

- האוברקלוקינג נכשל בגלל הטמפרטורה?

-מה יכולה להיות הבעיה בטמפרטורות עם הוולקנו 12? (זיג זאג הרכיבו לי אותו עם כל המערכת לפני חודש)

אני ישמח אם תעזרו לי

תודה,

איתי :P

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח כשל?!?!?!

אני עכשיו על OC עם לוח בדיוק כמו שלך בלי שהעלתי למטח

(הקרור שלי alx800 המעבד על 52 בLOAD ה sys36 בLOAD)

אולי הספק שלך זבל?

פורסם
  • מחבר

ספק

tt300w ....

תיאורטית, זאת יכולה להיות בעיה בספק ?

בהתחלה לא העלתי את המתח..רק אחרי זה ניסיתי

אולי זה משהו ב volcano? ההיטסינק שלו לא ממש חם

יכול להיות שהבעיה שם?

פורסם

בNF7 יש DownVoltage במעבד, אם נתת 1.7V זה כמו 1.62-1.65V , תן מתחים כמו 1.725-1.75V

לפני הכל, תדאג שהטמפ' ירדו, ברור שבטמפ' מעבד כזו יהיו בעיות יציבות.

עריכה:

ראיתי שאמרת שהHS לא חם, יכול להיות שיש בעיית העברת חום לגוף קירור, תבדוק שאין אבק או גרגרים בין הבסיס לליבת המעבד, קיצר, תמרח משחה מחדש ביסודיות.

פורסם
  • מחבר

אולי זה משהו ב volcano? ההיטסינק שלו לא ממש חם

יכול להיות שהבעיה שם?

פתחתי את המארז...הפעלתי את הוולקנו 12 על המהירות הכי גבוהה והוא עדיין לא יורד מ 48

פורסם
  • מחבר

באמת יכול להיות...אבל אני בטוח יסתבך באיך לחבר את הוולקנו 12 אחרי זה

ואיך לפרק אותו... אני באמת לא יודע איך לפרק ולהרכיב אותו

:-\

עריכה : המשחה הטרמית שבאה עם הוולקנו 12 סבירה?

עריכה 2: אם הבעיה לא בוולקנו איפה היא יכולה להיות?

פורסם

יש לך כמה בעיות ...

הטמפ' גבוהה כי העלת יותר מידי מתח ...

זה רע למחשב שמעלים ב33 באס בפעם אחת ...

אתה צריך להחזיר למתח ולבאס המקורי ...

להוריד קודם כל P95 ואז להעלות ב 4 באס ואז להריץ בדיקה עם P95 למשך 40 דקות ואם אין לך ארורים אז להעלות בעוד 4 באס וכן הלאה ...

וברגע שאתה רואה ארורים בP95 תבדוק טמפ' אם היא מעל 55 אז יש בעיה בקירור (לא שהמאוורר לא טוב אלא שזה יותר מידי חם )

אם הטמפ' לא כזאת גבוהה אז תעלה קצת מתח ואל תעלה באס ... תבדוק עוד פעם בP95 40 דקות ואם לא יציב (ז''א ארורים )

אז תעלה עוד קצת מתח עד שלא יהיו ארורים ואז תחזור להעלות באס ...

ברגע שגמרת להגיע ל200 באס או למה שאתה רוצה תריץ 6 שעות P95 ואז תראה אם יש ארורים ...

אם יש אז תבדוק טמפ' ומתח אם אין אז תם ונשלם הOC ...

בנוגע למאוורר הוא לא נותן ביצועים טובים ... כרגע הוא אמור להחזיק על 45-48

לדעתי יש שתי סיבות ... א'-המשחה הטרמית לא מרוחה טוב (יש מדרך באתר למריחת משחה טרמית )

ב' הכי נראה לי - אין לך זרימת אויר טובה במארז לי למשל יש 5 מאווררים 1מקרר כרטיס מסך 2 מכניסים אויר מהאזור של הדיסקים הקשיחים

ו2 מוציאים אויר חם מאזור המעבד והספק מאחורה ... הקירור הזה של TT הוא בנוי מנחושת ולכן אי זרימת אויר טובה וקרה בתוך המאר גורמת לו

לא להיפטר מהחום שהו מוליך ואז הוא כמעט לא מאוורר והוא כמו הקירור STOCK הגרוע של האת'לון XP של AMD ... ;D

פורסם
  • מחבר

יש לי רק מאוור אחד במחשב שהגיע עם המארז והוא מכניס אויר ;D :-\

לא קניתי עוד מאווררים

הטמפ' : 50-51 מעלות היא בלי אוברקלוקניג ולא במאמץ אז לא נראה לי שיש טעם לבנתיים להתחיל לבעלות באס

קוםד צריך לפתור את הבעיה הזאת

פורסם

אצלי ה 2500@3200 בטמפרטורת מנוחה 45+, מתח למעבד 1.75 עם V12.

אתה חייב זרימת אוויר טובה במארז. תקנה עוד מאווררים.

פורסם
  • מחבר

לא יכול להיות שהוולקנו לא מחובר טוב? או שהמשחה לא מרוחה טוב?

עם מארז פתוח הטמפ' גם לא משתנה...

פורסם

בהחלט יכול להיות. אבל גם יכול להיות שהבעיה עם הלוח. יתכן מאוד שאינו נותן טמפרטורה מדוייקת.

עריכה: בדקת אם יש עדכון לביוס?

פורסם

גם אני תכננתי לעשות למעבד 2500+ שלי אוברקלוק אבל שמתי לב שהמעלו אצלי נורא גבוהות... אני עם וולקנו 9 על המהירות הכי גבוהה שהיא 4800RPM... עם מאוורר בדלת המארז של אנטק שהוא די חזק אם אני לא טועה הוא מסתובב על 2800 RPM ומאוורר בתקרת המארז שעובד חלש יחסית.... והטמפרטורה על 56 וגם זה במקרים נדירים...

וזה עם המון המום רעש כי הכל על מהירות הכי גבוהה..

כשאני מנמיך הכל ככה שיהיה שקט והוולקנו על 2700 RPצ המעבד על 62!

למה זה?

פורסם

אני עם מעבד עתיק ביותר ו Vulcano 7....בלי אוברקלוק. המעבד: AMD AthlonXP 1800+ שעובד על 1.54Ghz טמ"פ במנוחה: 45.

המעבד הוא Palominio...האם זה בסדר????

פורסם
  • מחבר

בהחלט יכול להיות. אבל גם יכול להיות שהבעיה עם הלוח. יתכן מאוד שאינו נותן טמפרטורה מדוייקת.

עריכה: בדקת אם יש עדכון לביוס?

אממ נראה לי שאין עידכון לביוס.רשום שהוא גירסא 24

וראיתי שיש באתר של אביט 25...

אבל למה שזאת תהיה הבעיה? באוברקלוקינג המחשב נכבה ב54 מעלות בערך , גם אם הוא מזייף, ב54 מעלות הוא אמור לכבות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים