עבור לתוכן

Can I "Fool The Mule" ???

Featured Replies

פורסם

אתה צריך פורטים פתוחים כמות חיבורים 800 הארד לימיט 800. וכמובן שיתוף על 10.

זה בערך אמור להיות בסדר..

איפה נימצא ההארד לימיט? אתה מתכוון לזה שאני ניכנס אליו דרך preferences\connections?

ואז באמצע יש לי שת'ה מלבנים שעל הימני כתוב לי connections limit שהכנסתי לשם את המספר 1000

ובמלבן השני שכתוב עליו max sources/file הוא פשוט תקוע שם על 400 אני לא יכול לשנות אותו ידנית כמו במלבן הימני...

אה ועוד דבר, מתחת לשת'ה המלבנים האלה יש דבר שניקרא Wizrad... מה הוא עושה לעזאזל?!?!

תודה למי שיכול לעזור

פורסם
  • מחבר

1000 זה הרבה, אל תעבור את ה500.

בקשר לזה שזה תקוע.. זה בגלל שזה נמצא במקום אחר בהגדרות, זה אמור להיות לך למטה בקטגוריות המורחבות איפה שהוא.. תחפש HARD LIMUT יהיה רשום שם 400 ושם תוכל לשנות.

הWIZARD יכוון לך הגדרות אופטימליות לפי החיבור שלך, ממליץ לך להשתמש בו.

פורסם

רגע, מה זה זה נימצא במקום אחר? מה זה הזה הזה ואיפה הוא נימצא בהגדרות בדיוק?

ובקשר לhard limit לא הבנתי איפה מה אני אמור לעשות בשביל שאני יוכל לשנות אותו ???

אוקיי עם העיניין עם הwizrad סדרתי...

*עריכה* הבנתי למה לא יכלתי לשנות את הhard limit!! כי הייתי משתמש באמיול של ליונטוורק!!

אז הורדתי את הגירסא0.43 של אמיול ומשם אפשר לשנות מה שעוף בגריל אמר!! אני ישאיר אותו ללילה וניראה כמה אני יקבל עכשיו!! מווההאההאההאאאא!!! ;D

פורסם

ביטורנט לא RULEZ כי אין בה את כל הדברים שאתה יכול למצוא ברשת של אימיול. חוץ מזה קדמיליה שהיא רשת חדשה שכרגע היא במצבי בחינה, נראית עד עכשיו ממש טוב והיא אמורה לפתור את כל בעיות המהירות.

העיניין באימיול זה שהתוכנה הזאת לא נבנתה כדי לעבוד עם 96KBIT של העלאה .

הפיתרון הכי טוב זה לשים על 8 ככה ולקוות לטוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים