עבור לתוכן

לא מצליח לשים את המד טמפ'

Featured Replies

פורסם

יש לי את הסנסור הזה שיש עם המארז שלי

Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower

מקבלים עם זה את הדבר הזה שמודד טמפ' אבל הסנסור ענקק הוא לא נכנס מתחת למעבד הפינים מפריעים...

בתמונות רואים שזה נכנס ב- AMD אבל האינטל הרבה יותר קטן ולא נכנס מה עושים?

פורסם

;D למזלך הרכבתי לי אחד שלשום ;D ניתן לקפל את החיישן בחלק הכתום ....אל תדאג ...לא ישבר ותדאג שהמעבד ישב כמו שצריך ולא על חומר הבידוד של החיווט של החיישן ( הבידוד השחור ) רק על החוטים הירוקים ......ד"א עובד יופי החיישן ...הABIT IC7 קורא טמפ' פשוט זוועה .

לילה טוב

פורסם
  • מחבר

שמתי את החיישן על המעד בין הגוף קירור סתם לבדוק לא הפעלתי ואז הוצאתי כי אמרתי זה סתם הדלקתי וזה מראה לי 13 מעלות זה נהרס????.

פורסם
:o אל תשים את החיישן שם זה יהרוס את המגע בין גוף הקירור למעבד ויעלה לך את טמפ' המעבד .....בכל אופן הטמפ' מתחת למעבד חמה בהרבה מזו שעל מכסה המעבד ושם נמדדת הטמפ' האמיתית ( פיזית על המעבד ולא על המכסה ) ....בכל מקרה תקפל כמו שאמרתי לך ....הנה לך קישור אפילו - לא משנה גוף הקירור העיקר דרך ההתקנה http://www.thermaltake.com/support/installations/coolers/v9.htm
פורסם
  • מחבר

אבל אמרתי לך מה קרה לי זה מראה לי עכשיו 10 מעלות שזה סתם באוויר זה מוריד בידיוק 20 מעלות :\ איך זה קרה?

פורסם

אסור שיהיה על החיישן לחץ חזק אחרת הוא יהרס.

פורסם
  • מחבר

איפה אפשר לקנות אחד כזה??

פורסם

כל חנות שמחזיקה מוצרים של

Thermal Take

יכולה הזמין לך אחד כזה

איפה אתה גר יש לי כמה סנסורים כאלו

פורסם
  • מחבר

אני גר לייד אשדוד קרית מלאכי באיזור שם בבקשה תגיד שאתה גר קרובבבבבבבבב

פורסם

יש לי פאנל AeroGate 2 של CoolerMaster

יש מצב החיישן הזה יפעל טוב אם אני אחבר אותו לזה , כי באלו שהם נתנו לי יש כבלים עבים.....

בנוסף , הכבלים (אפילו הדקים הירוקים) לא מפריעים למעבד?

ועוד שאלה,

האם אפשר ליצור חור בעצם מתחת למעבד (בלוח אם) ולשים שם מאורר(יש רווח בגלל הכבלים של הסנסור, ככה גם יצא האוויר....)

יכול להיות מגניב, לא?

תודה

פורסם
  • מחבר

פתח תארד משלך >:( >:(>:( ואי אפשר לעשות את מה שאמרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים