עבור לתוכן

בעיה שנורטון ו Search&destroy לא מצליחות לפתור.

Featured Replies

פורסם

שלום. פירמטתי את המחשב לא ממזמן בשביל שיהיה לי מחשב נקי ומהיר יותר . אחרי הפירמוט הכל היה טוב , המחשב פעל כמו שצריך ואפילו הצלחתי להריץ את Warcraft 3 על הגדרות יחסית גבוהות בלי שום בעיה. אני רק אוסיף שהתקנתי את נורטון אנטיוירוס 2003 ואת Spybot - Search&Destroy לפני שהתחלתי להתקין כל מיני תוכנות נחוצות. בכל מקרה , אחרי כמה ימים , פתאום הופיעה לי ההודעה הזו שהמחשב יכבה תוך 60 שניות , לא הבנתי איך זה בכלל הצליח להכנס לי למחשב , אבל חשבתי שזה משהו חד פעמי ,הלכתי לRun וכתבתי Shutdown -a בשביל לנטרל את ההודעה. המשכתי לגלוש וראיתי שהמחשב די איטי , עשיתי Ctrl ALt DEL וראיתי שהCpu Usage הוא על 100 אחוז תמידי , אפילו אם אין שום תוכנה שרצה. זה די עיצבן אותי , פירמטתי במיוחד בשביל שהמחשב יהיה יותר מהיר , אז רציתי לעשות סריקה של נורטון , אבל משום מה כל פעם שאני מפעיל את התוכנה , הוא מציגה לי את התפריט ואחרי 3 שניות התוכנה פשוט נסגרת , אין לי מושג למה , היא פשוט נסגרת אחרי כמה שניות. פניתי לSpybot - Search&Destroy וחיפשתי "בעיות" , התוכנה מצאה כמה והורתי לה לטפל בהן , הבעיה היא שהיא עושה כאילו היא באמת מטפלת בהן , אבל אחרי שאני עושה ריסט , הבעיות האלו חוזרות , כאילו התוכנה בכלל לא נגעה בהן. די התעצבנתי , אז התקשרתי לחבר שלי והוא אמר לי לעשות Ctrl ALt DEL ולראות מה בדיוק לוקח את מירב המשאבים של המעבד , וראיתי שSVCHOST.EXE לוקח לי הרבה מאוד כוח מעבד (אני רק אציין שיש לי כמה SVCHOST.EXE שרצים במערכת , אבל רק אחד לוקח כל כך הרבה זיכרון) , סגרתי את התוכנה הזו , ובאמת הCPU Usage ירד בצורה דראסטית , אבל הבעיה היא שמיד אחרי שאני סוגר אותה , מופיעה לי שוב ההודעה הזו שמחשב שלי יסגר תוך 60 שניות. אחרי שההודעה הזו מופיעה ואחרי שאני מנטרל אותה , המחשב בקושי מגיב , למרות שהמעבד כאילו פנוי לעבודות , לוקח לי יותר מדי זמן להפעיל את האקספלורר והרבה תוכנות נתקעות.

לסיכום , המחשב פועל לאט למרות שרק לפני כמה ימים פירמטתי אותו , וכנראה לי לי איזה וירוס מעצבן שאין לי מושג איך לטפל בו , כי הנורטון מסרב לפעול.

אני מקווה שהבנתם אותי ושתעזרו לי.

תודה.

פורסם

טוב זה יהיה קצת ארוךואני מניח שיש לך אקספי אז ...

התחל - לוח בקרה - כלי ניהול או משהו כזה - שירותים

אחרי שפתחת אתה תראה רשימה של דברים תלחץ על "R" במקלדת כשהיא באנגלית שם תחפש

Remote Procedure Call (RPC)

תכנס לראשון שם תחת Recovery אתה תראה משהו כזה

"כשל ראשון"

"כשל שני" וכ"ו

עכשיו לידם יש קומבו שבו בטח כתוב reset the computer שנה אותו לאל תבצע שום פעולה (הראשון)

עכשיו תחזור על זה ב Remote Procedure Call (RPC) Locator

תעשה ריסט ותריץ סריקת וירוסים. וזהו נפתרת מהבלאסטר :P

ד"א מצטער שזה חצי אנגלית חצי עברית כי האנגלית שלי היא לא הכי משהו אז אני מעדיף ככה :-\

פורסם
  • מחבר

אוקי ,תודה על העזרה. עשיתי מה שאמרת לי , נכנסתי לServices שם ואז לRemote Procedure Call -RPC , שם שיניתי את כל האפשריות שהיו לי לשנות לTake No Action , וככה עשיתי גם תחת Remote Procedure Call -RPC. עשיתי ריסט למחשב , אבל הבעיה היא שאני עדיין לא יכול להפעיל את הנורטון , הוא עדיין נסגר אחרי 3 שניות ,זה ממש מבאס. בכל מקרה , הCpu Usage הוא עדיין על 100 אחוז , והSVCHOST.EX עדיין רץ ברקע... :'(

פורסם

יש באתרים של חברות שמיצרות אנטי וירוסים סריקה און לין

הנה מהאתר של פנדה :

http://www.pandasoftware.com/activescan/activescan.asp?Language=2&Country=63&Partner=1&Ref=EN-PR-AS-107

פשוט ריץ תסריקה ואז בסיום אם הוא יגלה וירוסים הוא יתן לך כלים איך להסיר אותם .. אתה כבר תבין

פורסם
  • מחבר

אני שונא אנשים שמטפחים את האגו לאנשים אחרים , אבל בואנה , יצאתם מלכים. תודה.

פורסם

תגידו מה אתם עושים צחוק יש לו בלאסטר

יש עידכון במיקרוסופט

ויש בסימנטק כלי לסריקת המחשב נגדו

blaster tool removal

פורסם
  • מחבר

מה זה סימנטק? אתה יכול בבקשה להביא לי לינק לblaster tool removal?

תודה.

פורסם

קודם כל תעדכן דחוף את המחשב שלך באתר של מיקורוסופט

http://v4.windowsupdate.microsoft.com/he/default.asp

כל העידכונים הקריטיים חובה!!!!!!!!!!

דבר שני גם את הנורטון אנטי שלך או כל אנטי אחר שברשותך

דבר שלישי פתח את שורת הפקודה

start>run>msconfig

לך לעמודת start up

ושם תסיר את הוי מכל תוכנה שלדעתך לא צריכב לעלות עם המחשב

חוץ כמובן מנורטון ועוד 3 או 4 תוכניות של מירוסופט

לדעתי אחד מהסימונים פשוט מרים לך ל 100 את ה cpu

ןהנה הלינק

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe

אולי כדי שתריץ אותו בסייפ מוד

פורסם

תעדכן ווינדוס. זה כולה פירצה שנסתמה כבר מזמן בשירות ה RPC.

ותעיף כבר את NORTON!! שים MCAFEE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים