עבור לתוכן

לכל מי שציפה ל Pioneer DVR-108 הוא יגיע ב25 לחודש

Featured Replies

פורסם

קצת מגזימים עם המחיר פיוניר. כרגיל. אין שום סיבה לקנות אותו כרגע במחיר כזה לפני שיש DLX2.4 או X8 במחיר סביר. 700-800 שקל היה מחיר הרבה יותר הגיוני. לדעתי שווה לחכות ליבואן הרשמי.

פורסם

זה מחיר הגיוני - ברוך הבא. :xyxthumbs:

אז מי קונה ראשון?

פורסם

אממ הייתי קונה בכיף אבל אני צריך את ה DVDRAM המזדרגג הזה שאין בשום דבר חוץ מ LG :-\

פורסם

עדיין מחיר קצת גבוה.. וההבדל בין X8 ל X16 הוא באמת זניח... עוד 2 דקות פחות 2 דקות...

בכל מקרה, עד שלא יתבססו מדיות DL ואני אנסה לעשות FLASH ל NEC שלי אני לא מתכוון להחליף...

פורסם

אממ הייתי קונה בכיף אבל אני צריך את ה DVDRAM המזדרגג הזה שאין בשום דבר חוץ מ LG :-\

מה השימושים שלך ב RAM ?

אתה אל יכול להשתמש ב RW ?

פורסם

יהיה בפלקסטור DVDRAM.

GNOME אם אתה הולך על ה X16 אז אני הייתי מחכה ל NEC או ל LG ולעוד REVIEWS.

היתרון המרכזי של הצורבים החדשים זה שהם צורבים DL2.4@X4  והתאימות לדיסקים X12 ו X16 ב -R.

האמת, שלא נראה לי שבטווח הקצר ואפילו בינוני יהיו שימושים לשני אלה כמו שרייזור אומר.

בכל מקרה, עד שלא יתבססו מדיות DL ואני אנסה לעשות FLASH ל NEC שלי אני לא מתכוון להחליף...

אני עדיין מחזיק לך אצבעות :hi:

פורסם

אתה מתכוון ל 3500A ?

פורסם

יהיה בפלקסטור DVDRAM.

כן אבל זה עולה פי 3! :-\

ועדיין אצטרך לחכות.

פורסם

ככה :

1. הנה ביקורת :

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10114

2. מה ההבדל בין ה 108ל A08 ???

3. למה יש הבדל של 200 שקל בין קומפ איי אל לאקסלנט ????

איפה אנחנו חיים ??

אל תשכח שבפלקסטור אתה משלם גם על החברה לא פחות..

פורסם

108 - OEM, עיצוב חיצוני יותר זול, אם אינני טועה - כמובן, מחיר.

A08 - ריטייל, עיצוב חיצוני מושקע (כפי שרואים בביקורות וב Previews), באנדל זול ומחיר מופקע.

פורסם

כן אבל זה עולה פי 3! :-\

ועדיין אצטרך לחכות.

זאת הייתה בדיחה, נראה לך שאני אמליץ למישהו לקנות את ה PLEXPENSIVE? במחיר שלו אתה קונה צורב אחלה וATP3 ומדיות ל5 שנים הבאות.

לא אוהב את הביקורות שלהם. יותר מדי דיסקים סוג ג', שבהם לתאימות ול FW יש משחק מאוד גדול. כלומר זה לא מוכיח כלום כי אף אחת מהחברות הרציניות לא בונות DVDB בהתחלה בהתבסס על זבל. חוץ מזה מתייחסים לפריצות של משחקים - לא נראה לי שזה הייעוד של צורבי DVD כי במחיר של פורצי המשחקים הדגולים כמו הפלקסטור אתה משיג צורב DVD אחלה+צורב CD מעולה+מדיות+ ארוחה בהרצליה פיתוח.אני מחכה ל CDRLABS או CDFREAKS.

108 - OEM, עיצוב חיצוני יותר זול, אם אינני טועה - כמובן, מחיר.

A08 - ריטייל, עיצוב חיצוני מושקע (כפי שרואים בביקורות וב Previews), באנדל זול ומחיר מופקע.

לפחות ב 107 קראו לזה ה A07XL והיו עוד כמה שיפורים כמו למשל צריבה יותר שקטה. המחיר של זה באמת מופקע.

פורסם

"לא אוהב את הביקורות שלהם. יותר מדי דיסקים סוג ג', שבהם לתאימות ול FW יש משחק מאוד גדול. כלומר זה לא מוכיח כלום כי אף אחת מהחברות הרציניות לא בונות DVDB בהתחלה בהתבסס על זבל. חוץ מזה מתייחסים לפריצות של משחקים - לא נראה לי שזה הייעוד של צורבי DVD כי במחיר של פורצי המשחקים הדגולים כמו הפלקסטור אתה משיג צורב DVD אחלה+צורב CD מעולה+מדיות+ ארוחה בהרצליה פיתוח.אני מחכה ל CDRLABS או CDFREAKS."

תאימות ל FW ??

DVDB??

פריצות של משחקים ?

פורסם

נראה לי שאקסלנט וקומפט אי אל הביאו אותם לא דרך היבואן הרישמי אבל צריך לבדוק אצל היבואן הרישמי שלהם אם אינני טועה ט.ר. אלקטרוניקה.

חפשתי ב olsale וגם לא מצאיתי והם בדרך מוחרים תצורהים שלהם גם שם, אני אישית קניתי את הצורב שלי ישירות מהם דרך olsale.

בכל אופן PIONNER חברה מצויינת וכך גם הצורבים וכונני ה DVD שלה, אז נכון אין להם תמיכה בכתיבה של DVD-RAM אבל הם עדיין

יהיו בחירה מצויינת לצורב DVD איכותי ואמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים