פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים כן זה יצא לפני 2004...אפילו כמה חודשים לפני,יכול להיות שכבר בספטמבר או אוקטובר...
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מזה חשוב? זה אנטיוירוס גרוע ותמיד ישאר גרוע. אני ממליץ לך להתקין KASPERSKY גירסה 5 ומעלה ,הוא הכי טוב
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אוף , כמה זה נמאס שאנשים לא מבאים ביסוס ! על סמך מה הינך טוען כי נורטון 2005 יהיה גרוע ? ניסית אותו ? ! ??? קספרסקי , בגירסאתו האחרונה , 5.0.149.4 הוא אנטיוירוס מעולה . (אני רואה שהמון חבר'ה עברו אליו , בזכותי ! ;D) בכל זאת , עד שהתוכנה לא מגיעה , אי אפשר לשפוט אותה .
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אני מתבסס על זה שהוא פשוט לא מוצא וירוסים זאת הבעיה שלושמתי את הקספרסקי והוא מוצא הכל והנורטון פיספס לפחות איזה מאה וירוסיםואם אתה שואל כן נסיתי אותו היה לי את הבטא של LONGHORN והתקנתי אותו...
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים סתמו כבר עם הטענה "הוא לא מוצא וירוסים"פשוט כל החרא של קספרסקי וכל התוכנות שקל האלה מוצאים וירוסים שהם לא וירוסים, כדי לעבוד על אנשים כמוכם"וירוסים" שלא מזיקים למחשב...עאלק הוא לא מוצא וירוסים..שב בשקט
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים עוף בגריל , n00b קטן שכמוך איך אתה מעז להשמיץ את KAV 5 הרוסית!!!זאת אחת מ3 תוכנות האנטי וירוס הטובות בעולם יחד עם NOD וביטפינדרוזאת ה!!! תוכנה שמתעדכנת במהירות הכי קיימת שיש (כל שעה פחות או יותר)את תדבר על מה שאין לך מושג בו
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים איפה אני מוריד את קספרסקי החדשה? אני רוצה לנסות...היא FREEWARE או SHAREWARE ??
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אני מסכים עם כולםנורטון לא רק לא עוזר בשיט נורטון גם דופק את הווינדוס בדרך וכשאתה מנסה למחוק אותו וואפ באג כאן וואפ ארור שם.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים כולכם נובים , אבל זה לא משנה . קספרסקי מיוחד בכך שהוא מתכדכן בדחיפות . בעל סורק היוריסטי מעולה שבמעולים . www.kaspersky.com מומלץ שלא להוריד את גירסאת הפרו , אלא את הגירסא הרגילה , 5.0.149.4 ! off topic חלקי : אנא אל תכחו ברצינות את כל השטויות ש -iakol אומר ! הוא סתם קרא את הביקורת הזאת : http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=16910 ומתחיל לתת הרצאות על מה שכתבו שם ! (ואם אתם בטח שואלים אז למה אני עם קספרסקי , ושגם שם המליצו בביקורת , אז תדעו שאני המלצתי שמה על קספרסקי , אני לא מעתקין זול. ) יעקב , גנב ! ביום שאתה תבדוק תוכנות אנטיוירוס ותראה באמת מה טוב , אני אערוך את ההודעה ואמחק הכל ! + No0B !
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים OKאני מצפה לשינוי ההודעה שלךאני הייתי עד השבוע משתמש של נורטון , השתמשתי בNIS ו NSWועובדה , הנורטון רק דפק אותי , אחרי ההתקנה של קפרסקי המצאתי מספר לא מבוטל של טרויאנים שהציקו לי והנורטון לא מצא אותםעברתי לKAVוהוא:מהיר יותרקל יותרטוב יותרמרוצה Q?
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מומלץ שלא להוריד את גירסאת הפרו , אלא את הגירסא הרגילה , 5.0.149.4 ! רגע שאני אבין היא חינמית?ולא הבנתי את ההוא בביקרות שננת שבחר את ה NAV2004 למובילה של2004 ועדיין דירג אותה במקום ה 5...
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים היא לא חינמתי אתה יכול להוריד ולהתמש איתה ל 30 יום נדמה לי ואז אתה צריך לקנות אותה.והיא בהחלט תוכנה מצויינת שמוציאים לה כל הזמן עידכונים כמעט כל יום.ובכלל היא ממש אבל ממש הרבה פחות כבדה ואיטית מאשר Norton AntiVirus למיניו וסוגיו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.