פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים האם מישהו מוכן לעזור לי\לעשות זאת במקומי?אני מוכן לשלם גם או לתת ציוד בתמורה...נדבאיסיקיו 312251831או כאן או בפרטי
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים כדי לפתוח מעבד בארטון (לפתוח את המכפלה הכוונה), אתה צריך כלים מיוחדים שמוכרים אותם באתרים בחו"ל שעולים 30$ בפעם האחרונה שבדקתי.ואני לא חושב שיש מישהו בפורום הזה שיש לו מספיק ידע כדי לעשות את זה בשבילך, אולי SUBX.
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר בני חבר שליהוא פחד לעשות את זה כי הוא אמר שהוא לא רוצה שאני אהיה כמוהו- הוא מעדיף שתישאר לי האחריות ;Dהוא אמר לי שיש עוד כמה אנשים בפורום שעושים את זה ולכן אני משאיר הודעה...נדב
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים הוא אמר לך אם אפשר להשיג את הכלים לפתיחת המכפלה בארץ?אם כן, אז גם אני אעשה את זה למעבד שלי.
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר הוא אמר שלא צריך יותר מדי כלים...הוא גם הראה לי איזה סירטון איך עושים את זהכל מה שצריך זה סופר גלו, דבק סלוטייפ, משחת כסף וסכין יפנית...וצריך לעשות משהו ליד הL1...
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים אתה יכול בבקשה להביא לי לינק להטרדת הסירטון הזה?ורק אלה הכלים שצריכים אותם? קראתי פעם תרד בנושא הזה, והיה כתוב שם שצריך הרבה כלים וכו' מיני שטויות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.